19/03/2024 10:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τον έσφαξε και μετά τον τσιμέντωσε μέσα στην τουαλέτα! Η στυγερή δολοφονία στην Αρτέμιδα που μας συγκλόνισε

Τον μαχαίρωσε 4 φορές στην πλάτη και τον σκότωσε εν ψυχρώ


Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια, όμως η στυγερή δολοφονία του 20χρονου στην Αρτέμιδα, είχε συγκλονίσει όχι μόνο την περιοχή αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο. Ο δολοφόνος που ομολόγησε την πράξη του, τον έσφαξε πρώτα και μετά τον τσιμέντωσε μέσα στην τουαλέτα του ξυλουργείου που έγινε το κακό.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ ομολόγησε ο ίδιος ο φονιάς ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ένας 28χρονος Έλληνας σκότωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Νοεμβρίου 2012, τον 20χρονο Ρουμάνο υπάλληλο του πατέρα του μέσα στο ξυλουργείο που διατηρεί στη Λούτσα.

Οι δύο νεαροί έκαναν παρέα και μοιράζονταν το ίδιο πάθος για τις ναρκωτικές ουσίες. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ έκαναν εργασίες μέσα στην τουαλέτα του ξυλουργείου λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο 28χρονος να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σφάξει τον 20χρονο.

Τον μαχαίρωσε 4 φορές στην πλάτη και τον σκότωσε εν ψυχρώ. Στη συνέχεια με μνημειώδη ψυχραιμία ο φονιάς έριξε το πτώμα του “φίλου” του μέσα σε έναν λάκκο στην τουαλέτα του ξυλουργείου και στη συνέχεια τον τσιμέντωσε για να μη βρει κανένας το πτώμα.

Ο πατέρας του 20χρονου Ρουμάνου που γνώριζε πως οι δύο νεαροί έκαναν παρέα ρώταγε πιεστικά τι έγινε και εξαφανίστηκε το παιδί του.

Προφανώς ο 28χρονος ένοιωθε πως ο κλοιός σφίγγει απειλητικά γύρω του και έτσι μετά από δύο μέρες, τα ξημερώματα αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία.

Πήγε στο ΑΤ Αρτέμιδας και ομολόγησε τα πάντα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως ενώ προανάκριση διενεργείτο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο με την στυγερή δολοφονία στην Αρτέμιδα από το newsit.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Το τέρμα λεωφορείων στη Λούτσα (1960) – Για δες πως ήταν

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *