20/04/2024 5:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέο θρίλερ με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα του Σαρωνικού

Διενεργείται προανάκριση, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου


Λίγα 24ωρα μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος αγνώστου άνδρα στη θάλασσα, χθες βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας κοντά στο νησάκι του Αγίου Γεωργίου στα νερά του Σαρωνικού. Νέο θρίλερ για να βρουν σε ποιαν ανήκει η σορός…

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για εντοπισμό σορού στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού κόλπου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού όπου εντόπισε και περισυνέλλεξε την σορό γυναίκας σε κατάσταση σήψης, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,65μ και κανονικής σωματικής διάπλασης.

Η σορός της γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ διενεργείται προανάκριση, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

Δυο λόγια για το νησάκι του Αγίου Γεωργίου

Η Σπιναλόγκα του Πειραιά, το μικρό νησάκι του Αγίου Γεωργίου, βρίσκεται μια ανάσα από το Πέραμα και τη Σαλαμίνα. Πάνω του διακρίνονται μια σειρά από οικήματα, εμφανώς κάποια πολύ παλαιά, ακόμα και μισογκρεμισμένα, και άλλα σχετικά πιο καινούργια. Είναι ό,τι έχει απομείνει για να θυμίζει το κολαστήριο του Αργοσαρωνικού.

Οι ομοιότητες των δύο μικρών νησιών, της Σπιναλόγκα και του Αγίου Γεωργίου, είναι πολλές: μεγάλη ιστορία, κοντά στις ακτές, αλλά ταυτόχρονα απομονωμένα, ενώ και τα δύο λειτούργησαν ως χώροι απομόνωσης ασθενών ή ύποπτων για διάφορες μολυσματικές ασθένειες, με βάση τους δικαιολογημένους ή όχι φόβους των παλαιών εποχών.

Οι διαφορές τους, επίσης σημαντικές: από τη Σπιναλόγκα λίγοι κατάφερναν να φύγουν θεραπευμένοι από τη φοβερή ασθένεια της λέπρας, ενώ από τον Αγιο Γεώργιο όλοι έφευγαν έπειτα από ολιγοήμερη παραμονή, η οποία όμως για τους οικονομικά ασθενέστερους ήταν μια σκληρή δοκιμασία…

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Το τέρμα λεωφορείων στη Λούτσα (1960) – Για δες πως ήταν

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *