29/03/2024 11:37 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα τρελαθείς! Ο μικρός “Μπάλος” στην Ανάβυσσο είναι μαγεία (βίντεο)

Μια φαρδιά λωρίδα άμμου ενώνει το “νησάκι” του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο με την Αττική


Έχεις πάει στον διάσημο Μπάλο στη Κρήτη; Το ξέρεις ότι υπάρχει και ο μικρός Μπάλος εδώ στην Ανατολική Αττική; Όοοοοχι! Υπάρχει… Είναι ίδιος με της Κρήτης και πρόκειται για τον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Πολύ δύσκολα θα τα ξεχωρίσετε…

Η παραλία που απλώνεται κάτω από την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων είναι τεράστια με “μάτι” στο Αιγαίο και αυτό από μόνο του φτάνει για να εξασφαλίσει στους επισκέπτες της πεντακάθαρα νερά.

Αριστερά της στενής λωρίδας γης που ενώνει το νησάκι του Αγίου Νικολάου με την στεριά δημιουργείται ένα φυσικό απάγκιο που βρίσκουν προστασία σε αυτό δεκάδες μικρά σκάφη.

Μια φαρδιά λωρίδα άμμου ενώνει το “νησάκι” του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο με την Αττική και εκεί ακριβώς είναι που απλώνουν τις πετσέτες οι επισκέπτες για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Αν τώρα περάσετε στο νησάκι και έχετε την διάθεση για εξερεύνηση στο νησάκι θα βρείτε και μια εκπληκτικά όμορφη μικρή παραλία που συνήθως όμως την απολαμβάνουν γυμνιστές.

Το ειδυλλιακό τοπίο συμπληρώνει ο ναός του Αγίου Νικολάου, που επιβλέπει τον κόλπο και τα τελευταία χρόνια είναι δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να παντρευτούν σε “νησί”, χωρίς να απομακρυνθούν πολύ από την Αθήνα.

Το εκκλησάκι επισκευάστηκε από την αρχή, μετά από μια ισχυρή έκρηξη που συνέβη το 2005, κατά την οποία καταστράφηκαν τοιχογραφίες, η είσοδος και άλλα μέρη του ναού.

Up Stories

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Καλλιάνος: Έρχεται καύσωνας τεσσάρων ημερών – Mέχρι και 42°C

Το τέρμα λεωφορείων στη Λούτσα (1960) – Για δες πως ήταν

Τον έσφαξε και μετά τον τσιμέντωσε μέσα στην τουαλέτα! Η στυγερή δολοφονία στην Αρτέμιδα που μας συγκλόνισε

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *