05/06/2023 10:56 πμ

Ευρωπαϊκός αέρας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης! Καινούργιος ασφαλτοτάπητας και φώτα LED (βίντεο)

Η αναβάθμιση των φωτιστικών σωμάτων ήταν μια από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο


Άλλος αέρας, ευρωπαϊκός φυσάει τις τελευταίες μέρες στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, μετά την καινούργιο ασφαλτοτάπητα και τα φώτα Led που τοποθετήθηκαν και από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του πραγματοποιήθηκαν.

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε όλο το μήκος του Παραλιακού μετώπου, από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου.

Η όψη του δρόμου έχει αλλάξει χαρακτηριστικά με νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης που μειώνει το θόρυβο από την κύλιση και κάνει την εμφάνισή του σε πολλά και μεγάλα τμήματα της παραλιακής.

Οι αναβαθμίσεις, που στοχεύουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε μια διαδρομή που χρησιμοποιείται ακόμη περισσότερο τώρα το καλοκαίρι, φαίνεται να ολοκληρώνονται έπειτα από πολλούς μήνες και έγιναν πραγματικότητα έπειτα και από το «ξεμπλοκάρισμα» έργων από την Περιφέρεια Αττικής συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 100 εκατ. ευρώ.

Σε video από drone που αναρτήθηκε πρόσφατα στο λογαριασμό του συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, (Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας) φαίνονται ξεκάθαρα οι βελτιώσεις που συντελούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στα Λιμανάκια.

Η αναβάθμιση των φωτιστικών σωμάτων ήταν μια από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο. Αποτελεί μέρος της υλοποίησης έργου που έχει προϋπολογισμό 37 εκατ. ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση ενεργοβόρων λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια έως και 70%, ενώ παράλληλα βελτιώνουν και τις συνθήκες φωτισμού.

Bίντεο από Drone Views – Zisimos Zizos

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Διαρρήκτες “χτύπησαν” τρία σπίτια στην ίδια πολυκατοικία

Mεγάλη προσοχή στην Αρτέμιδα, έχει τσούχτρες στη θάλασσα

Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας ξεκαθαρίζει: Η Ραφήνα και η Αρτέμιδα πρέπει να μάθουν ότι…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *