19/04/2024 6:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν Κώστας Αρζόγλου και Ηρώ Μουκίου απολάμβαναν τον έρωτά τους στη Νέα Μάκρη

Πιασμένοι χέρι – χέρι κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο του Κώστα – μία μαύρη Μερσεντές…


Εσείς το γνωρίζατε; Μιλάμε για έρωτα μεγάλο. Πριν πολλά χρόνια βέβαια, αλλά αφορά δύο πρόσωπα που απασχόλησαν τότε τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Ο Κώστας Αρζόγλου και η Ηρώ Μουκίου σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια σε γνωστό καφέ στη Νέα Μάκρη

Ήταν το 1997 όταν ο Κώστας Αρζόγλου και ο Ηρώ Μουκίου απολάμβαναν τον έρωτά τους. Το περιοδικό «Ciao» ήταν εκείνο που αποκάλυψε τη σχέση των δύο ηθοποιών.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δύο ερωτευμένους σε έξοδό τους στη Νέα Μάκρη. Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη ‘εμφάνιση’ του Κώστα Αρζόγλου μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη δύσκολη εγχείρηση που έκανε στο Λονδίνο.

Ο Κώστας Αρζόγλου και ο Ηρώ Μουκίου είχαν επισκεφτεί καφέ στη Νέα Μάκρη. Στο τελευταίο τραπέζι του μαγαζιού κάθεται μία παρέα και απολαμβάνει το καφεδάκι και τον ήλιο… Είναι τρία άτομα και τα δύο από αυτά δεν ξεκολλάνε το ένα από το άλλο.

Εκείνη γέρνει στον ώμο του κι εκείνος την αγκαλιάζει τρυφερά… Σε λίγο, το τρίτο άτομο της ιστορίας φεύγει και μένουν οι δυο τους… Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και η πραγματικότητα –σας διαβεβαιώνουμε!- είναι έτσι ακριβώς!

Κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Όμως, όταν σηκώθηκαν να φύγουν, όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω τους: Ήταν ο Κώστας Αρζόγλου και η Ηρώ Μουκίου! Πιασμένοι χέρι – χέρι κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο του Κώστα – μία μαύρη Μερσεντές…

Εκείνη πέρασε το χέρι της στη μέση του Κώστα κι εκείνος την έπιασε από τον ώμο… Δεν ξεκόλλησαν, παρά μόνο όταν έφτασαν στην… πόρτα του αμαξιού! Ο Κώστας κάθισε στη θέση του συνοδηγού και η Ηρώ ανάλαβε χρέη οδηγού!

Πού πήγαν; Μα, στο σπίτι του Αρζόγλου στη Ραφήνα, φυσικά! Εκεί μένουν το τελευταίο διάστημα και ο λόγος είναι διπλός: Πρώτον για να ξεκουραστεί ο Κώστας μετά την περιπέτεια της υγείας του και δεύτερον (και κυριότερο, βέβαια!!!) για να απολαύσουν τον έρωτά τους, μακριά από τα βλέμματα των φωτογράφων!».

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Τρομακτικό τροχαίο στη Σαρωνίδα! Τούμπαρε το αυτοκίνητο (φωτό)

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *