29/03/2024 3:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δικαιώθηκαν στα δικαστήρια συμβασιούχοι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

Απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Covid 19...


Δικαίωση για συμβασιούχους του Δ. Σπάτων- Αρτέμιδος, που διεκδίκησαν δικαστικά τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. 5824/2022 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκαν έξι συμβασιούχοι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Covid 19…

…εκ των οποίων οι δύο εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, οι τρεις εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων και η τελευταία εξ’ αυτών με την ειδικότητα ΥΕ Εργάτρια Καθαριότητας Σχολικών Κτηρίων.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πιθανολογώντας ότι οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου οι οποίες συνέδεαν τους εργαζόμενους με το Δήμο αποτελούσαν στην πραγματικότητα μια ενιαία σύμβαση αορίστου χρόνου, δέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος να τους απασχολήσει με την ειδικότητα και με τις αποδοχές που αντιστοιχούν στην υπηρεσιακή τους ένταξη, λαμβανομένων υπόψη και των λοιπών τυπικών τους προσόντων και με απειλή χρηματικής ποινής, ύψους εβδομήντα (70) ευρώ, για κάθε ημέρα παράβασης της υποχρέωσης αυτής, έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κύριας αγωγής τους.

Διαβάστε ακόμη:

Προσλήψεις στον Δήμο Μαραθώνα! Όλα τα ονόματα

Διαζύγιο-βόμβα στο Πικέρμι! Χωρίζει ο γνωστός…

Σπάτα: Απείλησαν με μαχαίρι οδηγό λεωφορείου ότι θα του κόψουν το λαρύγγι!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *