26/04/2024 12:47 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Απείλησαν με μαχαίρι οδηγό λεωφορείου ότι θα του κόψουν το λαρύγγι!!!

Ομάδα νεαρών σκορπά τον τρόμο! Βρίζουν, απειλούν και προκαλούν φθορές στα οχήματα


Ομάδα νεαρών μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής και έβγαλαν στον οδηγό μαχαίρι. Τον απείλησαν μάλιστα όταν τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση για τις ζημιές που έκαναν, ότι θα του κόψουν το λαρύγγι!!! Σύμφωνα με την μαρτυρία επιβάτη, αυτό συμβαίνει εδώ και κάμποσες μέρες. Μπαίνουν, βρίζουν, απειλούν και προκαλούν φθορές. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση…

Η ομάδα νεαρών μπαίνει στο λεωφορείο στο δρομολόγιο από και προς το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα και προκαλούν δια της βίας τους οδηγούς λεωφορείων, ενώ σκορπούν τον τρόμο στους επιβάτες που παρακολουθούν έντρομοι τους βανδαλισμούς.

Για του λόγου το αληθές επί λέξη όσα αναφέρει ένας επιβάτης του λεωφορείου…

“Εδώ και μερικές μέρες καμία 10αρια νεαροί μπαίνουν στο λεωφορείο από και προς το εκπτωτικο και βανδαλιζουν τα λεωφορεία και βρίζουν και απειλούν τους οδηγούς.

Σήμερα έβγαλαν 2 μαχαίρια και έκαναν νόημα στον οδηγό που τους κοίταξε από τον καθρέπτη που έσπαγαν πισω .. να προχωρήσει για να μην του κόψουν το λαρύγγι…. τί γίνεται???

Η αστυνομία πού είναι? Τί θα κάνουμε τώρα που χειμωνιαζει και θα νυχτώνει από τις 5μμ??”

Να θυμίσουμε πως στις αρχές Αυγούστου νεαροί, ηλικίας 14 και 15 ετών, έσπασαν οκτώ από τα καθίσματα λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Νομισματοκοπείο – Αρτέμιδα και προκάλεσαν ζημιές στον αεραγωγό του οχήματος.

Παράλληλα, οι ανήλικοι επιχείρησαν να βάλουν και φωτιά με ένα κουτί από σπίρτα, το οποίο πέταξαν στο πάτωμα. Ευτυχώς η μικρής έκτασης φωτιά δεν επεκτάθηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν άμεσα.

Τότε η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε ακόμη:

Προσλήψεις στον Δήμο Μαραθώνα! Όλα τα ονόματα

Διαζύγιο-βόμβα στο Πικέρμι! Χωρίζει ο γνωστός…

Ραφήνα! Διασώστης του ΕΚΑΒ με… ράσα – Ηταν παρών στη φονική φωτιά στο Μάτι! Κι όμως τον ξέρεις…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *