09/05/2024 4:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη – καταγγελία: “Μου πέταξαν σακούλα με σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητο”

Λίγο μετά αφότου είχε περάσει το απορριμματοφόρο του Δήμου


Καταγγελία από μία κάτοικο της Νέας Μάκρης, η οποία ισχυρίζεται ότι σήμερα το πρωί, της πέταξαν μία σακούλα με σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο όχι κοντά στον κάδο σκουπιδιών.

Όπως αναφέρει, το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:00 το πρωί, λίγο μετά αφότου είχε περάσει το απορριμματοφόρο του Δήμου Μαραθώνα.

Διαβάστε τι λέει η ίδια…

“Σήμερα 10.09.2022 κατά τις 5 το πρωί στην Νέα Μακρη οδό Κεφαλληνίας είχα παρκάρει το αμάξι μου . Καθώς καθόμασταν στο σπίτι της φίλης μου με ανοιχτή πόρτα και βλέπαμε ταινία πέρασε από έξω σκουπιδιαρικο. Μετά από λίγη ώρα ξαναπέρασαν και ακουγότανε να λένε κάτι μεταξύ τους .

5 λεπτά αφού έφυγαν μπήκε στο σπίτι που ειμασταν ένας φίλος και με ρώτησε τι έπαθε το αμάξι μου. Χωρίς να καταλαβαίνω τι εννοεί βγαίνω έξω να το κοιτάξω και αντικρίζω το αμάξι μου με μια μαύρη σακούλα γεμάτη σκουπίδια και ζουμιά να είναι πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου ΜΟΥ.

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο τουλάχιστον 2 με 3 μέτρα μακριά απο τον κάδο και σε θέση που επιτρεπόταν το πάρκινγκ. Δηλαδη δεν εμπόδιζε στο να κανουν οι άνθρωποι την δουλεια τους. Τωρα συγνώμη επειδή αυτοί βαριόντουσαν στην δουλειά τους και είπαν να κάνουν μια πλάκα θα την πληρώσει η δικιά μου περιουσία?

Θα δώσω εγώ λεφτά από την τσέπη μου για να το πλύνω και να βγάλω όλη την βρωμιά από πάνω του επειδή αυτοί από ότι φαίνεται δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους ? Δεν θα κάτσω να τους βρίζω δημόσια και περιμένω όταν πλέον το σηκώσουν στον Δήμο να βγάλουμε μια άκρη γιατί η κατάσταση και η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη! Δήμος Νέας Μάκρης κυρίες και κύριοι”.

Διαβάστε ακόμη:

Tρομακτικό τροχαίο ατύχημα! Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τους τραυματίες

“Μαγεία η Λούτσα”! Τι έγραφε ο Φρέντυ Γερμανός το 1960

Σπάτα: Απείλησαν με μαχαίρι οδηγό λεωφορείου ότι θα του κόψουν το λαρύγγι!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *