29/03/2024 3:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολεμος μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά! Λιβάνια και ευχέλαιο στα Μελίσσια τεντωμένα νεύρα στα Σπάτα

Η Σκορδά γνωστή προληπτική λιβάνισε, έβαλε να διώξουν την κακή ενέργεια και προσεχώς προγραμματίζει και ευχέλαιο


«Αυτή η μάχη θα έχει δύο νικητές. Την Καινούργιου και τη Μπάρκα». Αυτό μου είπε επί λέξει χθες παλιά καραβάνα των καναλιών που παρακολουθεί αλλά και φυσικά μαθαίνει όλα όσα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και γραφεία στα Μελίσσια όπου εδρεύει το «στρατόπεδο» της Σκορδά και στα Σπάτα απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή του Λιάγκα.

Στα Μελίσσια σύμφωνα με το nassosblog.gr το κλίμα ήταν ευχάριστο χθες το πρωί και θα δούμε αυτό πως θα αποτυπωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας στα νούμερα τηλεθέασης.

Η Σκορδά γνωστή προληπτική λιβάνισε, έβαλε τους «αυλικούς» να διώξουν την κακή ενέργεια και προσεχώς προγραμματίζει και ευχέλαιο για να φύγει τελείως η ενέργεια των προκατόχων της Λιάγκα και Μαλέσκου από το κτίριο (!).

Στα Σπάτα τα πράγματα δεν είναι καλά. Η σχέση Λιάγκα – Δούκισσας περιορίζεται στα της εκπομπής και της θεματολογίας ενώ μπήκαν και τα πρώτα «γκάζια» σε πάνελ και υπεύθυνους της εκπομπής για περισσότερα ρεπορτάζ και αποκλειστικά. Κακοδιάθετος που είπαν ότι πήγε τη Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή ο Λιάγκας μετά το πατατράκ του 7% της Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ χθες ζήτησε να τον ενημερώνουν αναλυτικά από το ακουστικό για τη ροή της εκπομπής της Σκορδά. Η Σκορδά σύμφωνα με διαρροές του ΣΚΑΪ είναι πιο δυνατή αυτή τη στιγμή στα εμπορικά. Εμένα οι δικές μου πληροφορίες λένε πως πολύ δυνατή όλο το καλοκαίρι ήταν η Νομικού αλλά οι διαφημιστές και οι εταιρίες βλέποντας τα νούμερα αποσύρουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους. Θα δούμε πως θα καταλήξει το όλο θέμα…

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ! Επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Γ.Γ. του Δήμου Σαρωνικού στις 2.30 το πρωί!!!

Θλίψη στη Ραφήνα! “Έφυγε” η Σωτηρία Μαργωμένου

Τους έσπασαν τα νεύρα στην Αρτέμιδα: “Γιατί ρε μάστορα να ακούω με το στανιό τον “Trasher” στη διαπασών;”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *