28/03/2024 8:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γλυκά Νερά! “Τούρμπο” ο Λιάγκας: “Σκότωσε τη γυναίκα του, και τώρα στέλνει εξώδικο…”

"Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του ζητάει καιτα ρέστα"


Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στο “Πρωινό”! Ο λόγος; Ένα εξώδικο που έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, ο οποίος ζητάει, ή μάλλον απαγορεύει να αναφέρεται το όνομά του στα ΜΜΕ!

Το έμαθε ο παρουσιαστής και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα ττης εκπομπής. Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο συζυγοκτόνος στην υπόθεση της Αλοννήσου έστειλε εξώδικό και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του από τα ΜΜΕ.

«Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας βγει από τα ρούχα του.

«Έκανε το παιδάκι αυτό μέρος του εγκλήματος για να σώσει το τομάρι του. Δεν ντρέπεται λίγο! Δεν ντρέπεται λίγο!», ανέφερε οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Δημάρχου Δ. Μάρκου για το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα

Πόρτο Ράφτη: Ενας φρικαρισμένος/οργισμένος γονέας γράφει…

Σοκ! Νεκρός 82χρονος στην Αρτέμιδα – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *