26/04/2024 3:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ηλιας Μελέτης: Στο σπίτι του ηθοποιού στο Μενίδι θυμίζει “Τα καλύτερά μας χρόνια”! (φωτό)

Βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία με πολύ πράσινο και vintage πινελιές


Ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης δεν αλλάζει το Μενίδι με τίποτα. Είναι ο τόπος που πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και δεν το κουνάει από κει με τίποτα. Εκεί θέλει να μεγαλώσουν και τα παιδιά του και όπως φαίνεται από τις εικόνες του σπιτιού, πολύ καλά κάνει. Βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία με πολύ πράσινο και vintage πινελιές. Όπως στα “Καλύτερά μας χρόνια”, το σίριαλ που πρωταγωνιστεί…

Ο Ηλίας Μελέτης πρωταγωνιστής της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” στην ΕΡΤ φαίνεται πώς λατρεύει την αισθητική εκείνης της εποχής καθώς το σπίτι όπου ζει με την οικογένειά του μοιάζει λες και είναι βγαλμένο από τη δεκαετία του ’70.

Vintage πινελιές, ρομαντισμός, έντονα χρώματα, λειτουργικότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστή την οικογενειακή εστία του ηθοποιού. Το σπίτι βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία με πολύ πράσινο στο Μενίδι και διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους ώστε η οικογένεια Μελέτη να απολαμβάνει ανέσεις και ξεκούραση στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr το σαλόνι κυριαρχούν τα έντονα χρώματα στους τοίχους, παλιά έπιπλα και πολύχρωμα χάλια που συνδυασμένα άψογα μεταξύ τους χαρίζουν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Η κουζίνα είναι το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που είναι μοντέρνα και άκρως λειτουργική.

Από τα πιο ωραία σημεία του σπιτιού είναι η βεράντα η οποία έχει πολύ όμορφη θέα και ειδικά το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για το ζευγάρι να απολαμβάνει εκεί το ουζάκι του μαζί με μεζέδες.

Όσο για τα παιδικά δωμάτια, είναι πλήρως εξοπλισμένα για τις ανάγκες του καθενός παιδιού. Το δωμάτιο της Κοραλένια ως κοριτσίστικο είναι σε ροζ χρωματισμούς ενώ του Δημήτρη είναι σε μπλε.

Η σύζυγος Θέμιδα Βουτσινά και τα παιδιά τους Κοραλένια και Δημήτρης δείχνουν να απολαμβάνουν στο μέγιστο τις ανέσεις του σπιτιού όταν οι επαγγελματικές ή οι μαθητικές αντίστοιχα υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν.

Διαβάστε ακόμη:

Η “σιδηρά κυρία” των υποδημάτων που ήταν αγρότισσα στον Μαραθώνα!

Πόλεμος από αέρος! Ραφήνα και Αρτέμιδα παίζουν “ξύλο” για τις πτήσεις των αεροπλάνων

Σπάτα: “Βγήκε από το στοπ ένα ταξί, έπεσα πάω του και…”

Πόρτο Ράφτη: “Έρχεται το ΚΤΕΛ μετά από 35 λεπτά και δε σου μιλάνε κι από πάνω”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *