26/04/2024 11:46 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Mr “Zούγκλα”, το μοντέλο και τα οργισμένα μυνήματα

"Πόλεμος" στα κανάλια και στο διαδίκτυο...


Μεγάλη κόντρα έχει προκύψει το σαββατοκύριακο με τον Mr “Zούγκλα” Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία ότι μοντέλο μέχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Από κει και πέρα ξεκίνησε ένας χαμός στα κανάλια και στο διαδίκτυο με ανταλλαγές “φιλοφρονήσεων”, απειλές για αγωγές και μηνήσεις, κόντρες και όλα τα σχετικά…

Μετά το δημοσίευμα για την απόπειρα αυτοκτονίας και την κατηγορηματική διάψευση από το μοντέλο, ακολούθησε μία ανταλλαγή οργισμένων μηνυμάτων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τι δημοσίευσαν στο κοινό και πώς θα κλείσει η τεράστια κόντρα τους!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διέψευσε μέσα από την εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», τις πληροφορίες που τη θέλουν τις τελευταίες ώρες, να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το μοντέλο και instagrammer βγήκε στον αέρα της εκπομπής, εμφανώς αναστατωμένη και εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα.

«Ειλικρινά αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο, έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα τη στείλουμε στον θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να γίνει κάτι τετοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα» τόνισε αρχικά.

«Μόλις ξύπνησα. Με πήραν τηλέφωνο και έχω πάθει σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάρουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει».

Η συγκεκριμένη πληροφορία, για απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και μάλιστα ο καλός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως αποκάλυψε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής, είχε ανησυχήσει για εκείνη και την πήρε τηλέφωνο να δει αν είναι καλά.

Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε και διακινήθηκε μέσω διαδικτύου. Μία κοπέλα, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ, την ώρα που συνομιλούσε με μία φίλη της στο τηλέφωνο, της είπε «Δεν αντέχω άλλο, δεν θέλω άλλο τη ζωή μου».

Η φίλη της κοπέλας ειδοποίησε την αστυνομία και οι αρχές μετέβησαν άμεσα στο ξενοδοχείο, που φέρεται να έμενε το μοντέλο. Η κοπέλα εντοπίστηκε μέσα σε μια «λίμνη» αίματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την ιστοσελίδα zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να αναφέρει πως την είδηση επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές.

Η Αλεξανδράκη μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση ανέβασε οργισμένα μηνύματα στα social media εναντίον όσων αναπαρήγαγαν την είδηση, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και μηνύματά της με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να κατέβει το δημοσίευμα.

Απάντηση Τριανταφυλλόπουλου με καταγγελία για χρηματισμό!

Μετά τα όσα ανέφερε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ιστοσελίδα zougla ανέβασε το παρακάτω κείμενο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι από εκείνες τις περσόνες του εγχώριου lifestyle οι οποίες αρέσκονται να προσελκύουν τα βλέμματα επάνω τους επιδεικνύοντας τα αναμφισβήτητα κάλλη τους τα οποία απευθύνονται στα πλέον αταβιστικά, σεξιστικά, φαλλοκρατικά, εξόχως ποταπά ανακλαστικά των μάτσο με τους οποίους παγίως συναλλάσσονται.

Το εγχώριο lifestyle, όπως αντιλαμβάνεται και o πλέον αφελής παρατηρητής, είναι απολύτως βαλκανικού τύπου με χαρακτηριστικά τουρκομπαρόκ που το κατατάσσουν στις τελευταίες βαθμίδες του αμφιλεγόμενου άλλωστε διεθνώς, ρεπερτορίου ψευδεπίγραφης κοινωνικής ζωής.

Η κυρία Αλεξαδράκη λοιπόν η οποία προσπάθησε φιλότιμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των οπαδών του εγχώριου lifestyle με τις θερινές εμφανίσεις της διά των οποίων επιχειρούσε με επιμονή και εμμονή να εντυπωσιάσει δια της μεθόδου του «συστηματικού οφθαλμόλουτρου» , αυτή η κυρία Αλεξανδράκη προφανώς έφθασε στα όρια της. Διότι οι πάντες κάποια στιγμή φθάνουν στα όρια τους όταν ξεπερνούν τις εσωτερικές αντοχές τους.

Στη Θεσσαλονίκη ,το Σάββατο το βράδυ επιχείρησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του προσωπικού της κύκλου καταφεύγοντας σε μία πολύ δραματική χειρονομία. Ειδοποίησε μία γνωστή της πώς σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η φίλη της ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει το μοντέλο. Εκεί αντίκρισαν μία γυναίκα χαρακωμένη στο λαιμό υπό την επήρεια γνωστών ηρεμιστικών . Ευτυχώς οι άνδρες της Αστυνομίας την μετέφεραν σε γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (σε δύο για την ακρίβεια). Υπήρξε αίσιο τέλος σε αυτήν την οδυνηρή ιστορία.

Η «Ζούγκλα» δημοσίευσε την είδηση ως όφειλε. Στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία. Άλλωστε η «Ζούγκλα» πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από αστυνομική πηγή η οποία είχε επιληφθεί της υποθέσεως. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί.

Έκτοτε η κυρία Δήμητρα Αλεξανδράκη εισήλθε ψυχή τε και σώματι σε αυτόν το φαύλο κύκλο της τηλεοπτικής και διαδικτυακής αυτοδιαφήμισης μέσω των fake διαψεύσεων και των δακρύβρεχτων μεν αλλά αυτοκαταστροφικών εκκλήσεων να διαγραφεί το ρεπορτάζ από την ηλεκτρονική σελίδα της «Ζούγκλας».

Προφανώς το γνωστό μοντέλο οσμίστηκε δωρεάν διαφήμιση και πρώτο τραπέζι πίστα σε τηλεοπτικό χρόνο.

Παρότι δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει το άλλωστε έγκυρο ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» απαίτησε απειλώντας την διαγραφή του. Επικαλέστηκε Εισαγγελείς και Δικαστές. Υπονόησε σαφέστατα πώς η «Ζούγκλα» είναι επιρρεπής σε χρηματισμό αφήνοντας να πλανάται η εντύπωση πως… εάν η ιστοσελίδα μας και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαιτούσε χρήματα για να κατέβει το ρεπορτάζ, θα τα έφερνε αμέσως.

Δείτε τις συνομιλίες μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Δήμητρας Αλεξανδράκη τις οποίες δημοσίευσε η ίδια στο Instagram:

Αθλιότητες του επιπέδου της ποιότητας του lifestyle στο οποίο έχει ειδικευθεί η κυρία Αλεξανδράκη και όσοι συνεργάζονται και συναλλάσσονται μαζί της, ή απλά συμβιώνουν σε αυτό το άθλιο σύμπαν του απολύτου μηδενός.

Η «Ζούγκλα» ζήτησε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη να μιλήσει ζωντανά μέσω Skype και να καταθέσει την άποψη της ελεύθερα και πολιτισμένα. Επισημάναμε γραπτώς πώς αντιλαμβανόμαστε τους λόγους οι οποίοι ωθούν το γνωστό μοντέλο να διαψεύσει τα πάντα. Κατανοούμε πώς δραματικές στιγμές σαν και αυτήν που βίωσε η κυρία Αλεξανδράκη είναι τραυματικές, πολύπλοκες και δύσκολα διαχειρίσιμες. Όλα αυτά είναι αυτονόητα. Αλλά μέχρις εκεί.

Η εν λόγω στάρλετ του εγχωρίου lifestyle υπερέβη τα εσκαμμένα. Ανάρτησε στο Διαδίκτυο τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο επιχειρώντας να διαστρεβλώσει την ίδια την λογική. Ματαίως. Εξευτέλισε και το τελευταίο στοιχείο σοβαρότητας που της είχε (εάν της είχε) απομείνει.

Η πορεία, ο βίος, τα στάνταρτς και το αισθητικό πρότυπο που επιχειρεί να διακινήσει η κυρία Αλεξανδράκη είναι ύβρις για την ίδια τη ζωή, τη γυναίκα, τις αξίες για τις οποίες παλεύουν και πεθαίνουν καθημερινά, οι γυναίκες που διαβιούν μία πραγματική ζωή και όχι κάποιο virtual τηλεοπτικό ή διαδικτυακό προϊόν.

Μία ματιά στις ειδήσεις να χαλάλιζε αυτές τις ημέρες η κυρία Αλεξανδράκη, θα κατανοούσε ακόμη και αυτή τι συμβαίνει στο Ιράν ή την Ουκρανία και την Ρωσία με τις μανάδες να είναι στην πρώτη γραμμή της αμφισβήτησης των φασιστικών μεθόδων. Αλλά αυτά είναι προφανώς απολύτως ακατανόητα για τα βαλκανικά υποπροϊόντα του εγχώριου lifestyle.

Σας αφήνουμε λοιπόν «κυρία» Αλεξανδράκη μου στην απόλυτη και ανυπόφορη μοναξιά σας με μία άκρως φιλική συμβουλή. Προσέξτε διότι η αυτοκαταστροφική μανία που σας ωθεί να προκαλείτε το ενδιαφέρον του άθλιου κύκλου σας, με οποιοδήποτε μάλιστα κόστος, ενδεχομένως κάποια στιγμή δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

Στο τέλος αυτής της κατηφόρας την οποία επιλέξατε δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς επιστροφής. Δυστυχώς.

Διαβάστε ακόμη:

Σπάτα: Θρήνος για τον Δημήτρη που “έφυγε” στο τροχαίο στην Αττική Οδό

Σεισμός ταρακούνησε τη Ραφήνα

Η μέρα που έκλαψε όλη η Ραφήνα! Έξι χρόνια χωρίς τον Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *