03/05/2024 1:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πλατεία «Ελλάς»: Η εντυπωσιακή πλατεία που χωράει μέσα της όλη την Ελλάδα

Bρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα Γλυκά Νερά και είναι πολύ πιθανό να έχεις περάσει δίπλα από την πλατεία και να μην το γνωρίζεις


Όσο κι αν ταξιδεύεις στην Ελλάδα και εξερευνείς την Αττική, πάντα θα βρίσκεις κάτι να σε εκπλήσσει και να σε εντυπωσιάζει. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Πλατεία «Ελλάς», της οποίας η επίσημη ονομασία είναι Πλατεία «Ελευθερίου Βενιζέλου», βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα Γλυκά Νερά της Αττικής και είναι πολύ πιθανό να έχεις περάσει δίπλα από την πλατεία και να μην το γνωρίζεις. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της πλατείας; Χωράει μέσα της όλη την Ελλάδα.

Κοιτώντας από ψηλά, η θέα είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι ζωγραφισμένη απ’ άκρη σ’ άκρη ολόκληρη η Ελλάδα, γι’ αυτό άλλωστε έχει επικρατήσει και η ονομασία πλατεία «Ελλάς».

Οι μικροί μας φίλοι, είναι αυτοί που την ευχαριστούνται περισσότερο, καθώς μπορούν μέσα σε μια πλατεία να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα.

Αδιαμφισβήτητα η ιδέα και η υλοποίησή της κατατάσσουν την πλατεία στις πιο ιδιαίτερες της Ελλάδας. Το σίγουρα είναι, ότι πίσω από κάθε όνομα πλατείας, βρίσκεται μια ιστορία που περιμένει να την ανακαλύψεις.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *