30/04/2024 6:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή! Ζευγάρι Ρομά χτυπάει κουδούνια για να “μπουκάρουν” σε σπίτια!

Μπαίνουν μέσα στο σπίτι δύο τρία άτομα αρπάζουν ότι βρουν, ενώ ο τέταρτος μένει στο όχημα διαφυγής και έχει το ρόλο του «τσιλιαδόρου»


Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείχνουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Διονύσου. Όπως αναφέρουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορεί ένα ζευγάρι Ρομά, που σίγουρα δεν θα είναι μόνοι τους, που χτυπούν τα κουδούνια σε σπίτια με σκοπό να “τσεκάρουν” αν υπάρχει κάποιος μέσα.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, τις τελευταίες ημέρες η κάμερα που έχει εγκατεστημένη “έπιασε” τα δύο αυτά άτομα να χτυπούν το κουδούνι σε όλα τα σπίτια σε συγκρότημα που διαμένει επί της οδού Γοργοποτάμου στη Δροσιά. Ο στόχος τους ήταν προφανής: Να μπουκάρουν σε σπίτια όχι μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά γενικότερα στον Διόνυσο!

Να θυμίσουμε πως επανειλημμένα έχουν ακουστεί, κι έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα, από συμμορίες Ρομά συνήθως, που εισβάλουν σε σπίτια και σηκώνουν πράγματα, κοσμήματα και ότι πολύτιμο βρίσκουν. Πάντα υπάρχουν τσιλιαδόροι και κάποιοι που παρακολουθούν ώστε να ξέρουν πότε θα μπουν και πότε πρέπει να φύγουν.

Αυτός είναι ο τρόπος δράσης τους, μπαίνουν μέσα στο σπίτι δύο τρία άτομα αρπάζουν ότι βρουν, ενώ ο τέταρτος μένει στο όχημα διαφυγής και έχει το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Τρομακτικό τροχαίο στη Σαρωνίδα! Τούμπαρε το αυτοκίνητο (φωτό)

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *