03/05/2024 2:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συμμορία είχε ρημάξει την Παιανία! Έμπαιναν από μπαλκονόπορτες και βούταγαν ότι έβρισκαν

Η αστυνομία συνέλαβε τους τρείς, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου μέλους


Σημαντική επιτυχία της αστυνομίας με τη σύλληψη τριών μελών, συμμορίας η οποία είχε βάλει στο μάτι πολλά σπίτια στην περιοχή της Παιανίας, όπου έμπαιναν από τις μπαλκονόπορτες και βούταγαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα ή ότι άλλο πολύτιμο έβρισκαν. Μετά από καταδίωξη συνέλαβαν τους τρεις, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Οι τρεις δράστες, δύο 23χρονοι και ένας 37χρονος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Λίγο πριν, το βράδυ της Κυριακής 16-10-2022, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε μονοκατοικία στην Παιανία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Γέρακα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει το όχημα, πλην όμως οι επιβαίνοντες δε συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και ακολούθησε καταδίωξη.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι 4 επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Αφού τους καταδίωξαν, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο εξ’ αυτών (23χρονοι) στο σημείο, ενώ ο 37χρονος εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στις Αχαρνές.

Όπως διαπιστώθηκε η οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχε κλαπεί την 16-10-2022. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας και κατόπιν προανακριτικής έρευνας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως δράστες σε επιπλέον 5 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην περιοχή της Παιανίας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν στις οικίες παραβιάζοντας αποκλειστικά τις μπαλκονόπορτες αυτών και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ρουχισμό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

“Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω στο θηριώδες Jeep”! Ο Νίκος Γκαραβέλας σώθηκε από θαύμα (φωτό)

Λαχτάρα στο Πόρτο Ράφτη! Πήγε για μπάνιο και την παρέσυρε η θάλασσα

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *