02/05/2024 6:50 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρήνος για την Ελισάβετ Μουτάφη! Έφυγε από τη ζωή βαφτιστήρι της – Ήταν μόλις 13 χρόνων

"Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή, ξέρω όμως ότι αυτό το παιδί έδινε δύναμη και σε μένα και στους γονείς του"


Απανωτά είναι τα χτυπήματα της μοίρας για την αγαπημένη ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη. Πριν από λίγους μήνες, βίωσε μια μεγάλη απώλεια, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Δημήτρης. Πριν καλά καλά να προλάβει να απαλύνει τον πόνο της, ήρθε πρόσφατα άλλη μια απώλεια που την συγκλόνισε. Το 13χρονο βαφτηστήρι της έχασε τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ηθοποιός προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αν και ο θάνατός του πατέρα της αλλά και του 13χρονου παιδιού όπως έχει εξομολογηθεί την έχουν διαλύσει, όπως συνέβη και πριν από χρόνια όταν πέθανε η γιαγιά και ο παππούς της.

«Ο χαμός της γιαγιάς και του παππού μου, οι οποίοι με μεγάλωσαν, με πόνεσε πολύ. Πρόσφατα, όμως, έχασα τον πατέρα μου, στον οποίο είχα μεγάλη αδυναμία, είχα μια εξάρτηση από εκείνον. Το να χάνεις τον γονιό σου, και μάλιστα σε μια ηλικία κατά την οποία συνειδητοποιείς πράγματα, μοιάζει δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά μάλλον το κάνω με έναν τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello».

Αυτές δεν ήταν οι μόνες απώλειες που τη στιγμάτισαν και την πόνεσαν. Το βαπτιστήρι της άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 13 ετών.

«Από εκεί και πέρα, πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου και κατάλαβα τη ματαιότητα των πραγμάτων. Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου. Δεν ξέρω αν μπόρεσα να σταθώ στους γονείς του. Ήμουν εκεί επειδή ήθελα κι επειδή δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Μόνο έτσι ένιωθα και κοντά στο παιδί, στον Μιχάλη μου. Το ζήσαμε τρία χρόνια αυτό με την αρρώστια του. Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή, ξέρω όμως ότι αυτό το παιδί έδινε δύναμη και σε μένα και στους γονείς του.

Εκείνοι, από την άλλη, είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Το λέω και ανατριχιάζω. Τους θαυμάζω όσο δεν μπορείς να φανταστείς».

Διαβάστε ακόμη:

“Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω στο θηριώδες Jeep”! Ο Νίκος Γκαραβέλας σώθηκε από θαύμα (φωτό)

Συμμορία είχε ρημάξει την Παιανία! Έμπαιναν από μπαλκονόπορτες και βούταγαν ότι έβρισκαν

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *