19/06/2024 1:45 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάρωσε τα βραβεία το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης! (φωτό)

Διακρίθηκε για την προώθηση της εμβολιαστικής κάλυψης και διευκόλυνση της προσβασιμότητας στις υπηρεσίες συνταγογράφησης εμβολίων


Το χρυσό και πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία ‘’ποιότητα παρεχόμενων Υπηρεσιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας’’ έλαβε υγειονομική μονάδα της περιοχής μας , και συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, επιδεικνύοντας ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

Διακρίθηκε για την προώθηση της εμβολιαστικής κάλυψης και διευκόλυνση της προσβασιμότητας στις υπηρεσίες συνταγογράφησης εμβολίων κατά την φετινή τελετή απονομής των HEALTH CAR BUSINESS AWARDS 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 20 Οκτωβρίου στο SOFITEL Aαεροδρομίου για 7η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μια μικρή υγειονομική μονάδα, με σημαντική έλλειψη ιατρικού προσωπικού, οι ιατροί της με την βοήθεια άλλων επαγγελματιών υγείας, όπως μιας μαίας, με τη γραμματεία υποδοχής αλλά και με τη στήριξη του Διευθυντή –Συντονιστή της μονάδας κου Σακελάρη Ι. κατάφερε να λειτουργήσει σαν ομάδα, να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει τους κάτοικους της περιοχής ευθύνης της, στη συνταγογράφηση εμβολίων άμεσα και χωρίς αναμονή, προάγοντας την πρόληψη και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολίτων.

Παρόντες στην τελετή απονομής των βραβείων ήταν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κος Μ. Θεμιστοκλέους και η Υποδιοικήτρια της 1ης Υ.Π.Ε. κα Γ. Νταβωνη αλλά και οι βραβευθέντες από το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρη, κος Ι Σακελάρης (Διευθυντής – Συντονιστής Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης), κα Α Παπαιωάννου (Γενική Ιατρός) κα Π. Χαλαστανη (Μαία)και η κα Χ Αλπου (Γραμματέας).

Ευχόμαστε το βραβείο αυτό να τους δίνει δύναμη για την αντιμετώπιση νέων και μεγαλύτερων προκλήσεων στο μέλλον, και τους ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη:

“Το ότι είμαι ζωντανός το οφείλω στο θηριώδες Jeep”! Ο Νίκος Γκαραβέλας σώθηκε από θαύμα (φωτό)

Συμμορία είχε ρημάξει την Παιανία! Έμπαιναν από μπαλκονόπορτες και βούταγαν ότι έβρισκαν

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *