25/04/2024 1:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έλαμψε όλη η Αρτέμιδα! Η “Λευκή Νύχτα” οδηγός για όλες τις πόλεις (φωτό)

Το αποκορύφωμα ήταν η συναυλία που έδωσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του


Ήταν μια βραδιά που όλοι θα έχουν να θυμούνται. Ήταν μια βραδιά που θα πρέπει να γίνει… “οδηγός” για άλλες πόλεις, για άλλες περιοχές (ακούει κανείς;). Η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν, όμως θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων. Τραγούδια, χοροί, ζωντανή μουσική, κόσμος πολύς στους δρόμους, δρώμενα, εκπλήξεις, προσφορές, δώρα και χαμόγελα πολλά…

Το βράδυ της Παρασκευής στην Αρτέμιδα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για πρώτη φορά η “Λευκή Νύχτα”, μετά από πρόταση του ΣΕΒΕΑ, την οποία αποδέχθηκε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»

Σύμφωνα με το irafina.gr από τις 18:00 περίπου το απόγευμα , ο κεντρικός δρόμος της πόλης, η Λεωφόρος Αρτέμιδος, είχε πεζοδρομηθεί ενώ λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησαν τα δρώμενα. Τα καταστήματα είχαν προσφορές ειδικά για την “Λευκή Νύχτα” ενώ σε κάποια από αυτά υπήρχαν πάγκοι με κεράσματα αλλά και καλλιτέχνες με ζωντανή μουσική.

Μικροί και μεγάλοι, ώρα με την ώρα, γέμιζαν το δρόμο κάνοντας την βόλτα τους, ψωνίζοντας και παρακολουθώντας τα δρώμενα. Αρχικά το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην χορευτική ομάδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος ενώ στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο παλαιό τέρμα, όπου υπήρχε η κεντρική σκηνή.

Εκεί είχαμε αρχικά ένα fire show, ενώ στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Παναγιώτης Λάμπρου, η πρόεδρος του ΣΕΒΕΑ Μυρτώ Βαρβιτσιώτη και ο Νίκος Γρέντζελος αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, οι οποίοι καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκριση στο κάλεσμα τους.

Μετά το τέλος των ομιλιών στην σκηνή ανέβηκε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες του. Ο κόσμος που ψώνιζε από τα καταστήματα είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει τις αποδείξεις με λαχνούς και λίγο μετά τις 12:00 πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση.

Να σημειώσουμε πως τα μέλη από το ΔΣ του ΣΕΒΕΑ, κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης “όργωναν” την Λ. Αρτέμιδος ώστε να ελέγχουν αν όλα πάνε καλά, ενώ είδαμε μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου, τους Αντιδημάρχους κ.κ Νομικό και Σερέτη, αν και είμαστε σίγουροι πως παραβρέθηκαν και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απ όλες τις παρατάξεις που δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι στον Σχινιά

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *