28/03/2024 2:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η υποψηφιότητα της Τσεβά εκμηδενίζει τα όνειρα Βασιλόπουλου

Αντί να πονοκεφαλιάζει ο Μπουρνούς, άλλος τα έχει βάψει μαύρα


Από τη στιγμή που έριξε τη βόμβα η Δήμητρα Τσεβά για την ανεξαρτητοποιησή της αλλά και την πρόθεσή της να κατέβει υποψήφια δήμαρχος, έχει ξεκινήσει η κουβέντα για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής αυτός που “ταβαψε μαύρα” είναι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος βλέπει τα μεγαλόπνοα σχέδιά του να γίνονται όνειρα θερινής νυχτός!!!

Η παράταξη του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς σε αντίθεση με τον Βασιλόπουλο δείχνει μια απίστευτη ηρεμία και μια ετοιμότητα που η αλήθεια είναι πως μας παραξένεψε. Δεν ξαφνιάστηκαν διόλου, κάθε άλλο μάλιστα, που σημαίνει πως περίμεναν αυτή την κίνηση από την Δ. Τσεβά, η οποία προφανώς το τελευταίο διάστημα προετοίμαζε την επόμενη μέρα για εκείνη και τα μελλοντικά σχέδια της, που μέχρι τώρα τα κρατάει κλειστά.

Ήδη στο επιτελείο του Βαγγ. Μπουρνούς είχαν πάρει τις αποφάσεις τους, προτού παραιτηθεί η Δ. Τσεβά, κι αμέσως προχώρησαν στις διαδικασίες για την αντικατάσταση της πρώην πια Αντιδημάρχου. Προφανώς έχουν λάβει τα μέτρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες όλους τους υπολογίζουν κι όλους τους σέβονται, δεν επαναπαύονται, όμως γνωρίζουν την δυναμική που έχουν ως παράταξη, όπως επίσης και την όποια δυναμική έχουν οι “αντίπαλοί” τους.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, που προσπαθεί μάταια τα τελευταία χρόνια να αναρριχηθεί στην “εξουσία” χρησιμοποιώντας το κανάλι του ως μέσο προβολής του, και παίζοντας τον ρόλο της αντιπολίτευσης με σκοπό να αυξήσει το μικρό ποσοστό που είχε στις τελευταίες εκλογές, ακόμα δεν μπορέι να χωνέψει πως βρέθηκε πάλι σε ρόλο κομπάρσου.

Ως γνωστόν η Δ. Τσεβά ήταν πρώτη σε ψήφους μακράν των υπολοίπων, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα τραβήξει μαζί της ένα μεγάλο μέρος όσων την τίμησαν με την ψήφο τους. Δηλαδή θα “χτυπήσει” εκεί που περίμενε ο Βασιλόπουλος ότι θα αντλήσει σταυρούς. Για αυτό και στο άκουσμα της είδησης της ανεξαρτητοποίησης της Δ. Τσεβά, τον έπιασε αμέσως ένας δυνατός πονοκέφαλος.

Όπως αναφέρει το irafina.gr ενδεικτικά είναι τα δημοσιεύματα από “ανεξάρτητα παπαγαλάκια”, τα οποία  μιλούν για δούρειους ίππους, μαριονέτες κτλ, φανερώνοντας έτσι το ξάφνιασμα αλλά και την ταραχή τους, η οποία ίσως είναι και μεγαλύτερη από εκείνη του Βασιλόπουλου καθώς τώρα θα πρέπει να “χτυπούν” σε δύο μέτωπα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ξεκίνησαν ήδη τις επιθέσεις στην Δ. Τσεβά, την οποία παρουσιάζουν ουσιαστικά ως άβουλη που ακολουθούσε πιστά και τυφλά τις αποφάσεις Μπουρνούς, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού σε μία γυναίκα η οποία βρίσκεται στην τοπική αυτοδιοίκηση για 20 χρόνια. Είναι φανερό ακόμα και σε εκείνους που δεν ασχολούνται με τα του Δήμου, πως η Δ. Τσεβά τους χάλασε την “σούπα”.

Αν βάλουμε στην εξίσωση πως η Δ. Τσεβά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποιοι θα την στηρίζουν και τα άτομα που θα αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της παράταξής της, σε συνδυασμό πως ο κ. Μπουρνούς έχει ήδη υπέρ-πλήρες ψηφοδέλτιο, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα.

Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα τα ξαναπούμε…

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *