24/04/2024 8:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εικόνες ντροπής στη Παιανία! Άγνωστοι μετέτρεψαν δάσος σε χωματερή

160 τόννοι εύφλεκτων απορριμμάτων


Ντροπή! Μετέτρεψαν δάσος σε χωματερή. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε δασική έκταση του Δήμου Παιανίας, όπου εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, 160 τόννοι εύφλεκτων απορριμμάτων που άγνωστοι εναπόθεσαν εκεί.

Αυτά που συμβαίνουν ξεπερνούν την λογική στο Δήμο Παιανίας. Άγνωστοι μετέτρεψαν μια ολόκληρη δασική έκταση σε σκουπιδότοπο με εκατοντάδες λάστιχα και άλλα εύλεκτα υλικά σε πολύ κοντινή απόσταση με τον αστικό ιστό.

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, περισσότερους από 160 τόνους απορριμμάτων απομάκρυνε από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ο Δήμος με μια διευρυμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες μετά την παρέμβαση της ΕΛΑΣ και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ο Δήμαρχος προσθέτει μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του:

«Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες γκρεμίζοντας και απομακρύνοντας παράνομες εγκαταστάσεις.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τις συνέπειες των πράξεων ασυνείδητων που εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τη δράση συγκεκριμένων και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον τόπο μας χωματερή εναποθέτοντας απορρίμματα που οφείλουν έναντι κόστους να οδηγήσουν σε ειδικές εγκαταστάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως μερικά μόνο εικοσιτετράωρα μετά τον καθαρισμό οι υπηρεσίες εντόπισαν εκ νέου μεγάλο όγκο απορριμμάτων».

  • Πηγή φωτογραφιών: Fb Δημάρχου Παιανίας και in.gr

Διαβάστε ακόμη:

Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας: “Είσαι γελοίος” – “Γελοίος είσαι εσύ”! (βίντεο)

Ποιοι μένουν σήμερα στην βίλα του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά;

Βρέθηκαν καρκινογόνες τοξίνες σε προϊόν των Lidl – Ανακαλείται άμεσα από τα ράφια

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *