02/05/2024 12:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μαραθώνας σε εορταστικό κλίμα, άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο (φωτό)

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Χαράς ευαγγέλια για μικρούς και μεγάλους. Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στον Μαραθώνα παρουσία πλήθους κόσμου. Έψαλαν τα κάλαντα, χόρεψαν με την ψυχή τους, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και διασκέδασαν όλο το βράδυ.

Παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα, του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Μανώλη Γεωργάτου, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου, των Αντιδημαρχων Χρήστου Σταμου, Βαγγέλη Σωτηρίου και Βαγγέλη Κυπαρίσση, των Δημοτικών Συμβούλων Αργυρη Λασκου και Παναγιωτη Γκινοσατη, του Προέδρου της Κοινότητας Μαραθώνα Κώστα Λασκου, των Κοινοτικων Συμβούλων Ματινας Μυλωνά, Αγγελικής Ράικου, Γιώργου Λεπουρη, Γιωργου Σκαφιδα και Παναγιώτη Γκιαλπη, του επικεφαλής της ΠΥ Κορίνθου Βικέντιου Μαρινακη και του μέλους της ΚΕΔΜΑ Νίκου Παπαργυρη φωταγωγηθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το Χριστουγεννιατικο δέντρο στην πλατεία του Μαραθώνα.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ έψαλλαν τα κάλαντα ενώ οι μικροί φίλοι διασκέδασαν με ανιματερ, φωτογραφηθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Η ΚΕΔΜΑ ευχαριστεί  τους Καρδιτσιωτες, τον σύλλογο Φειδιππίδης και τον σύλλογο Τυμβος για τις προσφορές τους.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας αναφέρει:

Μπήκαμε σε κλίμα Χριστουγέννων και μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία Μαραθώνα στην πρώτη Χριστούγεννιατικη γιορτή του Δήμου μας!

Ο Άη Βασίλης, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τα κάλαντα από τα παιδιά των ΚΔΑΠ μας, το τρενάκι, οι παιδικές δραστηριότητες και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, έκαναν την βραδιά ξεχωριστή.

Τα χαμόγελα και η χαρά στα μάτια των μικρών μας φίλων είναι για εμας η καλύτερη ανταμοιβή των όσων προσπαθούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας!

Συνεχίζουμε με την δεύτερη γιορτή μας αύριο (σ.σ. Κυριακή) στην Κοινότητα Βαρνάβα!

Διαβάστε ακόμη:

Στάση λεωφορείου στο Μάτι! Περιμένουν στις τρύπιες καρέκλες γιατί δεν έχει παγκάκι (φωτό)

Ρομά έκαναν “ντου” στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων! Έξι συλλήψεις (φωτό)

Η Ραφήνα πενθεί! “Έφυγε” από τη ζωή ο Ιωάννης Σταμπέλος

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *