25/04/2024 8:40 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Yava στο Πικέρμι! “Δεν είχαν πληρώσει τα ενοίκια ένα χρόνο, από τον Δεκέμβριο του 2021”

Η εκμισθώτρια του κτιρίου ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα


Eξελίξεις έχουμε όσον αφορά το ξαφνκό κλείσιμο του Γυμναστηρίου Yava στο Πικέρμι που είχε ως συνέπεια να αναρωτιούνται όλοι τι γίνεται με τα χρήματα από τις συνδρομές. Σύμφωνα λοιποόν με νεότερες πληροφορίες η εκμισθώτρια του κτιρίου έκανε έξωση στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης διότι δεν πλήρωναν τα ενοίκια, και μάλιστα δεν είχαν πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο.

Η κα Τατιάνα Σλινκο, είναι ξεκάθαρη και δηλώνει πως δεν εισέπραξε κανένα ενοίκιο από την 1η Δεκεμβρίου 2021 μέχρι σήμερα και αναγκάστηκε να κάνει έξωση. Να θυμίσουμε ότι το Γυμναστήριο έκλεισε στις 25 Νοεμβρίου.

Κι ενώ η Yava είχε αναφέρει στο irafina.gr, πως αντιμετώπιζε ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμούς στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει οριστικά την λειτουργία του γυμναστηρίου στο Πικέρμι, η κα Σλινκο δηλώνει πως όλα τα παραπάνω έγιναν μετά την έξωση για την μη καταβολής ενοικίων ενός έτους.

Μάλιστα την παραμονή της δίκης εξαφανίστηκε όλος ο εξοπλισμός και το σήμα της εταιρείας από το κτίριο προκειμένου να αποφύγει την κατάσχεση. Να τονίσουμε πως η Yava όταν είχε ερωτηθεί τον Νοέμβριο για ποιους λόγους έκλεισε το γυμναστήριο και τι θα γίνει με όσους έχουν ακόμα ενεργές συνδρομές είχε αναφέρει:

“Καθώς αντιμετωπίζαμε ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμούς στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, αναγκαστήκαμε να προβούμε στην οριστική διακοπή λειτουργίας του χώρου.

Η ενημέρωση των μελών μας, ξεκίνησε την Δευτέρα 21/11 με ανάρτηση ανακοίνωσης στην είσοδο του γυμναστηρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναρτήθηκε και στα Social Media του γυμναστηρίου.

Όσα μέλη μας έχουν ενεργή συνδρομή, μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε οποιοδήποτε γυμναστήριο τα εξυπηρετεί, καθώς τους δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης δικτύου, φυσικά χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Αν δεν εξυπηρετεί κάποιο άλλο γυμναστήριο, τότε φυσικά προβαίνουμε σε αποζημίωση, δηλαδή στην επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στους μήνες που απομένουν έως τη λήξη της κάθε συνδρομής.

Τα μέλη μας έχουν ενημερωθεί μέσω των παραπάνω ανακοινώσεων, ότι για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη συνδρομή τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά μας γραφεία για να διευθετηθεί.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ξανά τη συγκεκριμένη περιοχή μελλοντικά”.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο εμπορικό πάρκο στα Σπάτα! Πολύ κοντά στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο

“Λευκή Νύχτα”! Η Ραφήνα χόρεψε στον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη (φωτό & βίντεο)

Στη Σουηδία είδαν την “εξαφανισμένη” Άρτεμη από το Κορωπί! Ανατροπή στο θρίλερ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *