29/03/2024 2:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο ντοκουμέντο! Πυροβολισμοί έξω από βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά

Ένας από τους δύο επιβαίνοντες άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε, την ώρα που το όχημα περνούσε απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων


Στο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, διακρίνεται το όχημα των “πιστολέρο” να περνά από το σημείο με ταχύτητα. Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (26/12) στην ΕΛ.ΑΣ έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από βενζινάδικο, στη Λεωφόρο Λαυρίου 77, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart πέρασε έξω από το βενζινάδικο και ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτό πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ένας από τους δύο επιβαίνοντες άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε, την ώρα που το όχημα περνούσε απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο υπάλληλος του πρατηρίου έτρεξε έντρομος να κρυφτεί στο εσωτερικό του βενζινάδικου και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν 2 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρατήριο είναι της αδελφής του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας της οικογένειας, στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα. Η Ασφάλεια διερευνά αν τα δύο περαστικά συνδέονται μεταξύ τους. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι πυροβολισμοί στα Γλυκά Νερά αποτελούν «προειδοποιητικό μήνυμα» και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

Στο βίντεο του enikos.gr διακρίνεται το όχημα των “πιστολέρο” να περνά από το σημείο με ταχύτητα…

Η μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα και οι καταγγελίες του πατέρα του θύματος

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και βγήκε από το αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν τον γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

«Δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και ολόκληρη την οικογένεια μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και κυρίως δεν δέχτηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος», αναφερόταν στην ανακοίνωση της οικογένειας του 38χρονου.

«Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για τον πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων», είχε δηλώσει ο πατέρας του 38χρονου.

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στον 38χρονο και περίμεναν τον άνδρα να φτάσει στο πρατήριό του στον Γέρακα. Μόλις τον είδαν, μπήκαν με ένα βανάκι στο βενζινάδικο και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ. Το βανάκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς καμένο σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα στην Παλλήνη. Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν και τα δύο καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στη μαφιόζικη εκτέλεση.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, στο εν λόγω πρατήριο καυσίμων, άγνωστοι είχαν εκτοξεύσει και χειροβομβίδα. Το θύμα φαίνεται πως φοβόταν για τη ζωή του, γιατί χρησιμοποιούσε όχημα με αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ συχνά τον συνόδευαν άτομα του περιβάλλοντός του.

Όπως είχε γράψει τότε το enikos.gr, οι Αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονία στο πλαίσιο του πολέμου των νονών της νύχτας, που μαίνεται τα τελευταία χρόνια, καθώς ο 38χρονος είχε συλληφθεί το 2014 με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην ομάδα πολύ γνωστού νονού της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 2018.

Το θύμα τότε είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς καταστηματαρχών αλλά δεν μπήκε στη φυλακή.

Κατά πληροφορίες, ο 38χρονος είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια τη διαχείριση των πρατηρίων καυσίμων που είχε ο πατέρας του στην περιοχή, ενώ φέρεται να είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε νυχτερινά μαγαζιά.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο εμπορικό πάρκο στα Σπάτα! Πολύ κοντά στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο

Βίντεο – σοκ! Αυτοκίνητο παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας στη Λεωφόρο Σουνίου

Πικέρμι! Διάρρηξη ανήμερα των Χριστουγέννων – “Βούτηξαν” μετρητά και χρυσαφικά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *