20/04/2024 2:27 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βούλα: Παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε 15χρονη μαθήτρια (βίντεο)

«Δεν πρόλαβα να σταματήσω», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η υπαίτια οδηγός


Κατάθεση στους Αστυνομικούς της Τροχαίας, έδωσε η οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια, η οποία πήγαινε στο σχολείο στην περιοχή της Βούλας. Το τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος. Επάνω δεξιά στο βίντεο διακρίνεται ένα μπλε αυτοκίνητο να χτυπά τη μαθήτρια.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι, η 15χρονη μαθήτρια η οποία παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα ενώ κατευθυνόταν προς το 2ο Γυμνάσιο Βούλας. Το κορίτσι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι και το πόδι.

«Δεν πρόλαβα να σταματήσω», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η υπαίτια οδηγός, η οποία όπως διαπιστώθηκε από το ΤΟΤΑ, παραβίασε το κόκκινο φανάρι.

«Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό, σχεδόν δύο μέτρα πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα.  Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, στο σημείο του οδικού ατυχήματος.

«Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε ο οδηγός, ήταν παρών και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας. Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία», ανέφερε ο ίδιος μάρτυρα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε ακόμη:

Σαν σήμερα: Η μητέρα που πνίγηκε στο Λαύριο μαζί με τα δύο παιδιά της – Η ιστορία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ανατολική Αττική: Εδώ θα χτιστούν σπίτια και διαμερίσματα για νέους

Σπείρα είχε ρημάξει Ραφήνα και Νέα Μάκρη! Συνέλαβαν 11 μέλη – Διέρρηξαν 63 σπίτια

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *