20/04/2024 1:55 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρόμος από αδέσποτες σφαίρες σε σχολεία των Αχαρνών! «Περιμένουμε το επόμενο τραγικό περιστατικό» (video)

Nωπές παραμένουν οι μνήμες του 11χρονου Μάριου που το 2017 έχασε τη ζωή του, στο σχολείο του στο Μενίδι


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με «αδέσποτες σφαίρες» οι οποίες προκαλούν τρόμο σε σχολεία της Δυτικής Αττικής. Αυτή τη φορά, οι καθηγητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών βρήκαν μια αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου.

«Το Σάββατο που ήταν η Πρωτοχρονιά με το παλαιό ημερολόγιο (14 Ιανουαρίου), κάτοικοι της γειτονιάς άκουσαν πυροβολισμούς. Τη Δευτέρα που άνοιξε το σχολείο, η διευθύντρια και οι καθηγητές εντόπισαν τη σφαίρα και την παρέδωσαν στην Αστυνομία. Πριν από 7-8 ημέρες συνέβη το ίδιο περίπου 500 μέτρα από δω, στο 5ο Γυμνάσιο Αχαρνών.

Πριν από 15 ημέρες στον Προφήτη Ηλία σε οικία, που πέρασε η βολίδα στο σπίτι και τρύπησε το πλακάκι.Συνέχεια γίνεται αυτό το φαινόμενο» κατήγγειλε στην τηλεόραση του OPEN, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών, Γιώργος Χαραλαμπίδης.

Και πρόσθεσε «εμείς στο Δήμο εδώ, εκπροσωπούμε 105 σχολικές μονάδες…καταλαβαίνετε στατιστικά περιμένουμε το επόμενο τραγικό περιστατικό. Η αστυνομία κάνει κάποιες περιπολίες…αλλά πρέπει να πιέσουμε ως Δήμος να έχουμε και περισσότερες υποδομές και περισσότερη αστυνόμευση».

Μάλιστα, νωπές παραμένουν οι μνήμες του 11χρονου Μάριου που το 2017 έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα και ενώ βρισκόταν στο σχολείο του στο Μενίδι.

ethnos.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ο ψευτογιατρός στο Κορωπί είχε πελάτη τον… Μητσοτάκη!!!

Aγωνία! Εξαφανίστηκε ο 16χρονος Ηλίας από την Παλλήνη

Ανάβυσσος: Διέρρηξαν αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου! Βούτηξαν τσαντάκι με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *