26/04/2024 4:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πέτρος Τσιγκούλης επιστρέφει στη Τριγλία Ραφήνας

Ο προπονητής αναλαμβάνει χρέη νέου τεχνικού στη θέση του Παρασκευαϊδη


Με ανακοίνωσή της η Τριγλία Ραφήνας ανακοινώνει την πρόσληψη του Πέτρου Τσιγκούλη ως νέου προπονητή της ομάδας. Ο κ. Τσιγκουλης, που αποτελεί κομμάτι της ιστοριας της κιτρινόμαυρης ομάδας, επανέρχεται στον προπονητικό θωκο στην αντρική ομαδα καθώς και στην Κ18.

Όπως αβαφέρουν στην Τριγλία: “Για την ιστορια, ο Πετρος Τσιγκούλης ειναι εκείνος που ξεκίνησε μαζι μας το όραμα των ακαδημιών στις αρχές της δεκαετίας του 90. Τα χρονια αυτα που ελάχιστες ομάδες είχαν δημιουργήσει οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην περιοχή της Ανατολικής Αττικης.

Θα διατελέσει και υπεύθυνος ακαδημιών ώστε να μεγαλώσουμε ακομα περισσότερο το όραμα εκείνο ,το οποίο βρισκεται σε πολυ υψηλό επιπεδο τα τελευταία χρονια με μεγάλες διακρίσεις και σπουδαίους αθλητές με ήθος και αξίες.
Καλώς ήρθες Κ. Τσιγκουλη..!”.

Να σημειώσουμε πως μετα απο το τελευταίο αποτέλεσμα και την ήττα με τον Αηττητο Σπατων για το πρωτάθλημα,σε συνάντηση που ειχε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργιος Χαχολακης και ο προπονητής Γιώργιος Παρασκευαιδης, κατέληξαν κοινη συναινεσει στην ληξη της συνεργασίας τους καθώς ηταν η καλυτερη λυση την προκειμένη χρονική στιγμή για τον συλλογο.

Διαβάστε ακόμη:

Η αδιαφορία για τα ΑΜΕΑ, καθίσταται μία νοσηρή “κανονικότητα” στον Δήμο Παλλήνης

Τι συνέβη με το νεκρό δελφίνι στην παραλία του Μαραθώνα (φωτό)

Τραγωδία στο Μάτι! Λύγισαν όλοι στην δίκη – «Έδεσα το νεκρό πατέρα μου με το ράσο του»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *