19/03/2024 4:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φονικό στα Γλυκά Νερά! Χαμός με τους παππούδες για τη μικρή Λυδία

Οι γονείς του συζυγοκτόνου κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με το παιδί


Οι διενέξεις και η διαμάχη μεταξύ των γονιών της Καρολάιν και του φονιά της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν έχουν τελειωμό. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εγγονή τους, η μικρή Λυδία. Οι γονείς του συζυγοκτόνου κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με το κοριτσάκι.

Ακρως τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ των οικογενειών της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με αφορμή τη μικρή κόρη του ζευγαριού. Μάλιστα οι γονείς του συζυγοκτόνου κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες, ενώ η Λυδία έμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδερφή της Καρολάιν.

Φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στο νησί, λέγοντας ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω».

Ο φίλος της οικογένειας έκανε λόγο για ένθερμη υποδοχή της Σουζάνας, καθώς και ότι πολλοί συμφωνούν με την απομάκρυνση της μικρής από την οικογένεια του συζυγοκτόνου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ανέφερε ότι «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Κάλεσαν την αστυνομία

Μόλις οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έμαθαν για την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στην Αλόννησο, μετέβησαν οι ίδιοι στο νησί για να δουν αν είχε μαζί την εγγονή τους, καθώς έχουν δικαίωμα, με βάση δικαστική απόφαση, τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα να βλέπουν τη μικρή.

Πήγαν στο σπίτι και όταν διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, οι γονείς της Κάρολαιν φέρονται να μην άνοιξαν καν την πόρτα και να παρέπεμψαν την οικογένεια του Μπάμπη στον δικηγόρο τους.

in.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αγωνία! Εξαφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος στη Νέα Μάκρη – Κινδυνεύει η ζωή του

Λιμάνι Ραφήνας: Το Υπουργείο Ναυτιλίας άναψε “πράσινο” για το master plan

Τραγωδία στο Μάτι: Tο γαμήλιο ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία και ο ραφηνιώτης διασώστης

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *