26/04/2024 5:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σαρωνικός: Η Νάντια Χατζηκυριάκου έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Σωφρόνη

"Είμαι εδώ για να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το Δήμο και ειδικότερα την Κοινότητα Αναβύσσου"


Η Τοπική Σύμβουλος Αναβύσσου Νάντια Χατζηκυριάκου αποφάσισε να συνεργαστεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη και την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Η πρόταση για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου του Δήμου καθώς και το μοντέλο διοίκησης που προτείνει ο Γιώργος Σωφρόνης είναι οι δύο ισχυροί λόγοι για τους οποίους η κα Χατζηκυριάκου έλαβε την απόφαση αυτή.

Σε σχετική δήλωσή της, η κα Χατζηκυριάκου, που στις εκλογές του 2019 πολιτεύθηκε με την παράταξη Σαρωνικός Συνεργασία, υπογραμμίζει:

«Η πρόταση ενότητας του Γιώργου Σωφρόνη για την έξοδο του Δήμου μας από το οικονομικό αδιέξοδο είναι ισχυρή, διάφανη και η μόνη αποτελεσματική. Ταυτόχρονα η δέσμευσή του για την εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης που δίνει αρμοδιότητες και διοικητικές δυνατότητες στα Τοπικά Συμβούλια είναι ο μόνος τρόπος για να ενισχυθεί η Ανάβυσσος και να βγει από το καθεστώς της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας των τελευταίων χρόνων. Είμαι εδώ για να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το Δήμο και ειδικότερα την Κοινότητα Αναβύσσου, είμαστε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο».

 Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης τόνισε:

«Σε κλίμα ενθουσιασμού και ενότητας υποδεχόμαστε τη δραστήρια Τοπική Σύμβουλο Νάντια Χατζηκυριάκου στην παράταξή μας. Η συνεργασία μας εγγυάται την εφαρμογή ενός άλλου μοντέλου διοίκησης που θα δίνει έμφαση στα ζητήματα της Αναβύσσου και σοβαρό ρόλο στο Τοπικό της Συμβούλιο. Προχωράμε όλοι μαζί για να βγάλουμε το Δήμο από το καθεστώς της οικονομικής ανυποληψίας, για να τονώσουμε τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Σαρωνικού».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *