06/05/2024 8:59 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: Πως έσωσαν ένα ανήλικο αγόρι από φωτιά που είχε αρπάξει σε μονοκατοικία (βίντεο)

Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο


Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Πυροσβεστικής έσωσαν ένα ανήλικο παιδί που κινδύνευε να καεί, όταν μονοκατοικία στην Αρτέμιδα σήμερα το πρωί είχε πάρει φωτιά. Ο ανήλικος ήταν εγκλωβισμένος στον επάνω όροφο και μετά από συντονισμένες ενέργειες μπόρεσαν τελικά να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (15/3) ύστερα από κλήση για φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στην Αρτέμιδα, έσπευσαν επί τόπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όπου και διαπίστωσαν πως στο επάνω όροφο της μονοκατοικίας ήταν εγκλωβισμένο ένα ανηλικο παιδί περίπου 15 ετών.

Έπειτα από επιχείρηση η οποία στήθηκε, ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, διασωληνώθηκε.

«Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα για πυρκαγιά εντός διαμερίσματος σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Όταν έφτασαν διαπίστωσαν πως στην οικία βρισκόταν εγκλωβισμένος ένας ανήλικος. Μεταφέρθηκε άμεσα με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση!» γράφει η Ελληνική Αστυνομία σε tweet στον επίσημο λογαριασμό της.

Η φωτιά που ξεκίνησε από το ημιυπόγειο της μονοκατοικίας έσβησε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής από το Μαρκόπουλο και της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Αρτέμιδος.

 

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *