19/05/2024 7:13 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θύμα διάρρηξης παίκτης του Master Chef στα Σπάτα! Το δημόσιο ξέσπασμα (φωτό)

"Απαιτώ σαν δημότης και επιχειρηματίας στην περιοχή μας, δημοτική αστυνόμευση 23:00 - 07:00"


Διέρρηξαν το αυτοκίνητο γνωστού παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef στα Σπάτα. Ο Σερόπ Βασίλειος Τσαμουσσιάν γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή με δικό του εστιατόριο. Με αφορμή το άσχημο γεγονός που του συνέβη, ξέσπασε δημόσια για την μη αστυνόμευση αλλά και για την μη προστασία των δημοτών στις κλοπές και στις διαρρήξεις.

Τον Σερόπ οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε από το τηλεπαιχνίδι Masterchef, όμως είναι ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή, στα Σπάτα, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, με το δικό του εστιατόριο. Είναι 29 ετών γεννημένος και μεγαλωμένος στα Σπάτα Αττικής, ενώ έχει καταγωγή από την Αρμενία.

Διαβάστε την ανάρτησή του…

“Δεν ξέρω που να ξεκινήσω και που να τελειώσω και δεν ξέρω μέχρι που πρέπει να βγω να μιλήσω … για την περιφέρεια μας η αστυνόμευση είναι για ακόμα μια φορά μηδενική (δεν φταίει το 1 περιπολικό που ξεκινάει από γλυκά νερά πάει Μαραθώνα και μετα Λαύριο) φταίμε εμείς που δεν έχουμε φωνή για να μιλήσουμε και να πούμε ως εδώ είναι …

Δεν το δέχομαι αυτό …. Είναι δυνατόν 1 περιπολικό ( της άμεσης δράσης ) για 10- 15 Δήμους ;;; Εάν δεν μπορεί το κρατος να εξασφαλίσει αστυνομικούς θα παρακαλούσα την τοπική αρχή και αντιπολίτευση και γενικά όσους εργάζονται για το καλό του το τόπου μας εάν μας αγαπάτε να φροντίσετε άμεσα το κομμάτι τις αστυνόμευσης από την δημοτική αστυνομία αφού τους αστυνομικούς τους έχουν εγκλωβισμένους οι προκλητικοί άρχοντες ( όχι της τοπικής μας κοινωνίας ) γιατί δεν μπορούν να μην κοιμόνται ήσυχοι .

Ανοίξτε μια θέση για βράδυνες βάρδιες και να τσεκάρουν Σπατα Λουτσα . Έχω και δικό μου βίωμα και γνωρίζω από το κοντινό μου περιβάλλον αλλά 10 περιστατικά κλοπής .

Τονίζω ότι δεν είμαι ούτε πολιτικοποιημένος ούτε είμαι ταγμένος σε κάποια παράταξη εγώ θέλω να Νοιώθω ασφαλής και όχι να ξενυχτάω με το μαχαίρι στο χέρι …. Απαιτώ σαν δημότης και επιχειρηματίας στην περιοχή μας Σπατα / Αρτέμιδα δημοτική αστυνόμευση 23:00 – 07:00″.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *