23/04/2024 8:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παιανία: Η Μαίρη Χρονοπούλου στον Επιτάφιο! Σπάνια δημόσια εμφάνιση από την ηθοποιό (φωτό)

Επισκέφτηκε το μοναστήρι της Παναγιάς της Ευεργέτριας


Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της έκανε την Μεγάλη Παρασκευή η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου. Επισκέφτηκε το μοναστήρι της Παναγιάς της Ευεργέτριας στην Παιανία. Μαζί με φίλους της προσκύνησε την εικόνα, προσευχήθηκε και  άναψε ένα κερί.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Instagram έγραψε: «Παρέα με την αγαπημένη μου Μαίρη Χρονοπούλου στο μικρό μοναστήρι της Παναγιάς της Ευεργέτριας στην Παιανία στους πρόποδες του Υμηττού. Πατροπαράδοτος Επιτάφιος, σε ήσυχο μέρος. Μαζί μας κι η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Ουρανία Μπασλή».

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας. Τα περασμένα Χριστούγεννα, η δημοφιλής ηθοποιός που μεσουράνησε τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, βρέθηκε στο νοσοκομείο για μία προγραμματισμένη επέμβαση στις καρωτίδες, ενώ έχει αντιμετωπίσει και κινητικά προβλήματα.

Εξαιτίας της ηλικίας της, αλλά και της επιβαρυμένης υγείας της, οι γιατροί ήταν τότε σε επιφυλακή. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας, τον οποίο η ίδια χαρακτηρίζει, φύλακα – άγγελό της.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *