24/04/2024 5:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Λαμίας στο 2.15

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με την καλύτερη ομάδα: betarades.gr


Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου με αναμετρήσεις απ’ όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από τα πλέι άουτ της Super League και το παιχνίδι Λαμία – Ατρόμητος, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά χρήσιμα στατιστικά και βαθμολογίες για όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως για τη βαθμολογία Αγγλίας.

4η Αγωνιστική στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, με τη Λαμία να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι. Στο πιο πρόσφατο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στη ρεβάνς του Κυπέλλου για την ημιτελική φάση και ενώ στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από τον ΟΦΗ με 4-1.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος βρίσκεται στην κορυφή των πλέι άουτ, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1) και η νίκη κόντρα στον Ιωνικό (2-0). Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, ωστόσο εκτός έδρας δέχονται εύκολα γκολ και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Βελτιώνεται στην έδρα της η Λαμία που “καίγεται” για βαθμούς, έχει τεράστιο κίνητρο σήμερα και θα τη στηρίξουμε. Άσσος σε απόδοση 2.15.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα ποδοσφαιρου στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *