29/03/2024 8:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Διπλασιασμός με combo από την Τουρκία

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με την καλύτερη ομάδα: betarades.gr


Αναμετρήσεις με αγωνιστικό και, φυσικά, στοιχηματικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας (24/04). Τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν μπει στην τελική ευθεία και μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε τη βαθμολογία Ισπανίας αλλά και όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Το Betarades.gr ποντάρει σήμερα σε μια combo επιλογή για τα τέρματα στον αγώνα της Α’ Τουρκίας Φενέρμπαχτσε – Ιστανμπούλσπορ.

Με επική ανατροπή, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί της Μπασακσεχίρ και έμεινε “ζωντανή” στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Καϊσέρισπορ (4-1, κύπελλο Τουρκίας), Καραγκιουμρούκ (1-2) και Ανκαραγκιουτσού (2-1). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην τουρκική Σούπερ Λιγκ με 69 γκολ. Στον αντίποδα, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις εφτά από τις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με εξαίρεση το 1-0 επί της Σεβίλλης, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Συνεχίζει την προσπάθεια της για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η Ιστανμπούλσπορ, που αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3) με την Αντάλιασπορ. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει με 1-0 εντός έδρας επί της Μπασακσεχίρ. Η άμυνά της είναι μια από τις χειρότερες του πρωταθλήματος, με παθητικό 55 τέρματα, ενώ μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία ματς κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Σκοράρει, όμως, με ευκολία, έχοντας σημειώσει έξι γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Θέλει να μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου η Φενέρμπαχτσε, που παρά τα αμυντικά της προβλήματα, έχει βρει ρυθμό και κερδίζει. Παίζει ελεύθερα και σκοράρει με ευκολία η Ιστανμπούλσπορ. Θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.07.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα της Δευτέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *