18/04/2024 6:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με την καλύτερη ομάδα: betarades.gr


Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (26/04) με σπουδαία ματς να διεξάγονται για τα playoffs της Super League, δράση στην Premier League και τη La Liga αλλά και στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου διεξάγεται ο αγώνας ρεβάνς Ίντερ – Γιουβέντους για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης”, Άρης – Ολυμπιακός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

6η αγωνιστική στα playoffs της Super League, ο Άρης πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 3-0 του Βόλου εκτός έδρας. Πρώτη νίκη στα playoffs για τους “κιτρινόμαυρους”, πλέον ανέβηκαν στο +4 απ’ τον Βόλο κι αν δε γίνουν φοβερές ανατροπές στα τελευταία πέντε ματς, λογικά εξασφάλισαν την πέμπτη θέση.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έρχεται από την επεισοδιακή ήττα με 3-1 εντός έδρας από την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και είπε οριστικά “αντίο” στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα στα playoffs, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Βρίσκεται στην 3η θέση με 63 βαθμούς και στο +3 από τον ΠΑΟΚ, αναζητά σήμερα αντίδραση και θέλει να αφήσει στην άκρη τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, κόντρα σε έναν Άρη που έρχεται από σοβαρή εμφάνιση και πλέον έχει την ευχέρεια να παίξει πιο «ελεύθερα». Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και καλό ρυθμό, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.08.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *