29/03/2024 4:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Σούπερ Λιγκ με γκολ… χωρίς άγχος στο 2.00

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με την καλύτερη ομάδα: betarades.gr


Αρκετές δυνατές επιλογές για στοίχημα δίνει το κουπόνι του Σαββάτου (29/04) με αγώνες για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πρώτης διαλογής. Το πρόγραμμα σήμερα  περιλαμβάνει και το παιχνίδι Ρόμα – Μίλαν. Ξεχώρισε προγνωστικό από τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ το Betarades, που αξίζει την προσοχή σας, για την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Ατρόμητο, που έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Λαμία. Προερχόταν από μια νίκη, με 2-0 επί του Ιωνικού, και δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει δεχτεί γκολ στις εφτά από τις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις του, στα πλέι άουτ αλλά και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακόμη, έχει ηττηθεί στους δύο από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες, από τον Παναθηναϊκό (0-2) και την ΑΕΚ (0-1).

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η τελευταία αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη. Η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε επικρατήσει στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές επί των ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Λαμία (4-1). Είναι δυνατή μακριά από την έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με εξαίρεση την ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Έχει σκοράρει για τέσσερις σερί αναμετρήσεις, στις τρεις εκ των οποίων, όμως, έχει δεχτεί και γκολ.

Πάμε στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι. Δεν “καίγονται” για βαθμούς οι δύο ομάδες. Καθώς δεν κινδυνεύουν, και έτσι μπορούν να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και προσήλωση στην άμυνα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *