28/03/2024 11:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Ευκαιρία για τη Λανς

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με την καλύτερη ομάδα: betarades.gr


Η δράση σε όλη την Ευρώπη συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη (02/05), με τη δυνατή πρόταση της ημέρας να προκύπτει από την 1η κατηγορία της Γαλλίας και την αναμέτρηση Τουλούζ – Λανς. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά!

Μεγάλες στιγμές ζει η Τουλούζ, η οποία το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της, διασύροντας με 5-1 την Ναντ στον τελικό! Έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, χτύπησε δύο φορές από στατική φάση, πήγε με το εντυπωσιακό 0-4 στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση -πλην του πέναλτι που έφερε τη μείωση του σκορ- και σήκωσε την κούπα με εμφατικό τρόπο. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μοντανιέ έρχεται από το διπλό στη Βρετάνη επί της Λοριάν με 0-1, με 41 βαθμούς είναι 13η στη Ligue 1, στο +9 από την τελευταία τετράδα. Ουσιαστικά έχει σωθεί, απλά θα χρειαστεί κάποιους πόντους ακόμη για τη μαθηματική επιβεβαίωση.

Η Λανς από την πλευρά της, κέρδισε στο γήπεδό της με 3-0 τη Μονακό και έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, στο πρώτο τέταρτο προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια αντιμετώπισε ελάχιστα προβλήματα. Επανήλθε άμεσα στις νίκες η ομάδα του Εζ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-1 στο ντέρμπι κορυφής από την Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή ήταν και η μοναδική ήττα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (6-2-1). Παρέμεινε στην 3η θέση, είναι στο -4 με παιχνίδι λιγότερο από τη Μαρσέιγ, με την οποία μάχεται για την 2η θέση (δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ).

Σε στοιχηματικό επίπεδοι, η Τουλούζ είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα έχει προλάβει να συνέλθει από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου και έχει απέναντί της μία εξαιρετική ομάδα, η οποία διεκδικεί τη 2η θέση και ένα απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλέγουμε το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *