19/04/2024 7:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο “Giuseppe Meazza”

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ για το Μίλαν - ίντερ


Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και σήμερα Τετάρτη (10/05), καθώς απόψε διεξάγεται το σπουδαίο ματς Μίλαν – Ίντερ για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε σε Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό και Χιλή με αναμετρήσεις που προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Champions League πρόταση για το αποψινό ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Giuseppe Meazza” η Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ. Από σημαντική νίκη έρχονται στο αποψινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν με 2-0 της Λάτσιο, βρίσκονται στην 5η θέση της Serie A και τρέχουν ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Οι “ροσονέρι” πανηγύρισαν τέσσερις νίκες σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (μία ισοπαλία, μία ήττα), διάστημα στο οποίο δέχτηκαν μόλις ένα γκολ!

Από την πλευρά της η Ίντερ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ρόμα, ήταν η πέμπτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στη Serie A φιγουράρει στην 4η θέση. Ή Ίντερ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ τη Μίλαν, έρχεται από πειστικές εμφανίσεις στην Ιταλία, σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις τους “νερατζούρι”, το εκατέρωθεν σκοράρισμα προσφέρεται σε αουτσάιντερ αποδόσεις και αξίζει το ποντάρισμα.

  • Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *