02/10/2023 12:20 πμ

Η εξωτική παραλία του Σχοινιά από ψηλά! Μοναδικό βίντεο

Ο Ανδρέας Παπανδρέου πολλές φορές ξεκινούσε την ημέρα του με ένα κολύμπι εκεί, πολύ νωρίς το πρωί


Η παραλία του Σχοινιά είναι δημοφιλής για καλοκαιρινά μπάνια, ενώ κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί και για γυρίσματα ταινιών.

Όπως το 1971 στην ταινία Κατάχρησις εξουσίας με τον Νίκο Κούρκουλο, όπου στον Σχοινιά διαδραματίζεται το φινάλε της ταινίας και το 2008 στην ταινία Ι4 – Λούφα και απαλλαγή, όπου το στρατόπεδο στο ακριτικό νησί της πλοκής, βρίσκεται στο δάσος του Σχοινιά.

Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου λάτρευε την παραλία του Σχοινιά και πολλές φορές ξεκινούσε την ημέρα του με ένα κολύμπι εκεί, πολύ νωρίς το πρωί πριν πάει στο γραφείο του.

Θεωρείται ως μια από τις καλύτερες παραλίες της Αττικής καθώς έχει μεγάλη έκταση, είναι αμμώδης και έχει πολλά πεύκα τα οποία δημιουργούν μοναδική σκιά για τους επισκέπτες.

Ο Σχοινιάς απέχει 50 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας κι εάν διαθέτεις αυτοκίνητο θα χρειαστείς περίπου μία ώρα για να φτάσεις. Αλλιώς μπορείς να μεταβείς στην παραλία με την βοήθεια του ΚΤΕΛ Αθηνών.

Εάν πάρεις αμάξι και μένεις στο κέντρο μπορείς να φτάσεις μέσω της Εθνικής Οδού ή εναλλακτικά μέσω της Περιφερειακής Υμηττού. Αν πάλι έρχεσαι από τα βόρεια θα φτάσεις μέσω της Εθνικής Οδού.

Στην περιοχή υπάρχει δυνατότητα πάρκινγκ!

Πηγή: Active Drone Track

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *