26/07/2024 8:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και υιός! Από τα Σπάτα στα θερμά λουτρά της Ισλανδίας

Η Μπέσυ Μάλφα σε ρόλο... φωτογράφου απαθανατίζει τις στιγμές


Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την συζυγό του Μπέσυ Μάλφα αλλά και τον γιό τους Γιάγκο “εγκατέλειψαν”, τρόπος του λέγειν τα Σπάτα και ταξίδεψαν στις αρχές Ιουλίου στην Ισλανδία. Μπαμπάς και γιος μάλιστα δοκίμασαν να κολυμπήσουν στα θερμά λουτρά της Ισλανδίας

Το αγαπημένο ζευγάρι που είναι μαζί 28 χρόνια κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δημοσίευσε στα social media αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι του. Το ζευγάρι όπως σας είπαμε, δεν ταξίδεψε μόνο του. Μαζί ήταν και ο γιος του, Γιάγκος ο οποίος αποφοίτησε φέτος και σε αντίθεση με τις αδελφές του δεν θα ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών του.

«Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ’ αυτήν την οικογένεια! Ήρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω!!!», είχε γράψει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε ανάρτησή του στις 29 Ιουνίου.

Μπάνιο με τον γιο του στην Ισλανδία

Παρότι οι ηθοποιοί δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο σε ελάχιστες ήταν ο γιος τους. Η Μπέσυ Μάλφα ήταν εκείνη που απαθανάτισε τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον γιο τους να κάνουν μπάνιο σε θερμές πηγές της Ισλανδίας.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *