02/10/2023 10:55 πμ

O “Survivor” Κώστας Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Αχαρνές

Κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού


Ο Κώστας Παπαδόπουλος, πολύ επιτυχημένος ζαχαροπλάστης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό χάρη στη συμμετοχή του στο “Survivor”, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών με τον συνδυασμό του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος…

“Υποψήφιος με την παράταξή μας και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα διαφημιστή της πόλης μας. Ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά show, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων με το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του.

Παράλληλα η επαγγελματική του πορεία και η καταξίωσή του στο χώρο μαρτυρούν έναν άνθρωπο που μπορεί να πετύχει με ό,τι και να καταπιαστεί. Έχει όλα τα εχέγγυα για μια ανάλογη πορεία. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι συνδημότης μας ποντιακής καταγωγής που ζει στις Αχαρνές με τη σύζυγό του Μαρίνα Μαριάδου και τα τέσσερά τους παιδιά. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να τον γνώρισε από τη διπλή συμμετοχή του στο reality Survivor (2021, και all star 2023), έχει όμως μια πολύ σημαντική επαγγελματική πορεία.

Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και διατηρεί το γνωστό ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο. Παράλληλα διδάσκει ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Κατά το παρελθόν έχει διακριθεί σε δεκάδες πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με κορυφαία διάκριση την ανάδειξή του σε παγκόσμιο πρωταθλητή.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *