17/05/2024 2:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιδειξίας αυνανιζόταν σε κοινή θέα στο Ζούμπερι – Καταγγελία νεαρής

Στις 2 τα ξημερώματα, ένας άνδρας γύρω στα 30, κατέβασε το παντελόνι του και έβγαλε έξω το μοριό του...


Τα είδε όλα μαι νεαρή κοπέλα στο Ζούμπερι, όταν ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ένας επιδειξίας έκανε την εμφανίσή του και αυνανιζόταν σε κοινή θέα. Από τον τρόμο της σηκώθηκε κι έφυγε από εκείνο το σημείο, κι όταν επέστρεψε με παρέα αυτή τη φορά, ο επιδειξίας είχε φύγει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια η νεαρή στη marathonpress.gr, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, ένας άνδρας γύρω στα 30 αυνανιζόταν σε κοινή θέα ενώ βρισκόταν πάνω στη νησίδα, στο ύψος της πιτσαρίας Jumbo.

«Γυρνώντας προς το αμάξι μου σταμάτησα να χαιρετήσω μια φίλη. Διέκρινα με το μάτι μια σκιά αλλά αρχικά δεν έδωσα σημασία. Όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα του αμαξιού κι ενώ ήμουν μόνη στον δρόμο, ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μπαίνοντας μέσα, βλέπω σε πολύ κοντινή απόσταση τον άνδρα να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να έχει βγάλει έξω το μόριό του. Άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου, τρομοκρατήθηκα και έφυγα. Σταμάτησα λίγο πιο κάτω και εξήγησα σε μια παρέα τι είχε συμβεί, αλλά όταν επιστρέψαμε όλοι μαζί στο σημείο, ο επιδειξίας είχε φύγει».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *