17/05/2024 3:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στις Αχαρνές: Έχασε τη ζωή του ο σεκιουριτάς που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια στον Ασπρόπυργο

Η απώλειά του σκόρπισε τη θλίψη και στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ που ήταν οπαδός της


Δεν άντεξε τελικά κι έφυγε από τη ζωή ο 54χρονος σεκιουριτάς , από τις Αχαρνές, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος πριν από μέρες δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμορία ληστών. Η απώλειά του σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του, στους οικείους του, αλλά και στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ που ήταν οπαδός της.

Ο άτυχος άνδρας, δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα, την ώρα που εργαζόταν και είχε μεταφερθεί στο «Θριάσιο» όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως μη αναστρέψιμη. Όπως είχε πει κι ο γιος του οι ελπίδες που τους έδωσαν οι γιατροί ήταν μηδαμινές.

Ο 54χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμορία ληστών στις 3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (15/7), στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, εντός του ΧΥΤΑ. Η επίθεση έγινε όταν ο 54χρονος έκανε περιπολία με το αυτοκίνητο του έξω από το φωτοβολταϊκό πάρκο. Αφού του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν αλύπητα, έπειτα πήραν το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε καμένο -περίπου- δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Να σημειωθεί, ότι λόγω της βαρύτητας της υπόθεσης, το θέμα χειρίζεται πλέον η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για τους άνδρες της οποίας θα πρέπει να αποτελέσει ζήτημα τιμής να βρουν αυτούς που λυμαίνονται το χαλκό και τις ζωές αθώων εργαζομένων και βιοπαλαιστών.

Επιπλέον, η οικογένεια του άτυχου 54χρονου έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και αναμένονται εξελίξεις. Για τα παιδιά του, ο τρόπος που φαίνεται πώς χάθηκε ο πατέρας τους είναι άδικος και σκληρός και για το λόγο αυτό ορκίζονται ότι θα προσπαθούν μέχρι τέλους να βρουν τους δράστες.

Υπενθυμίζεται, οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων. Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ. Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Ο γιος του επισημαίνει πως το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει την σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο».

Το “αντίο” των οπαδών της ΑΕΚ στον Βάκη

Η Θύρα 21 έστειλε το τελευταίο «αντίο» στον αδερφό της, Βάκη, με μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση.

“Από σήμερα η οικογένεια της Α.Ε.Κ. θα είναι κατά πάρα πολύ φτωχότερη…
Από μικρό παιδάκι δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα…
Από τους Ίωνες σε κάθε γωνιά της γης να φωνάζεις για την ΑΕΚΑΡΑ…
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τον αγώνα σου να κατασκευαστεί το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ με τρόπο που κάνεις άλλος δεν θα μπορούσε…
Έγινε αυτό που επιθυμούσες να δεις την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια στο σπίτι της και σου έκανε ακόμα μεγαλύτερο δώρο να πάρει το νταμπλ…
Κάποιοι για ενα μεροκάματο σου ΣΤΕΡΗΣΑΝ τα επόμενα χρόνια… ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ….
Εις το επανιδείν….
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΚΗ….
ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.
ΘΥΡΑ 21 – 1975”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *