17/05/2024 10:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Το έλα να δεις στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ένταση και… γαλλικά μεταξύ δημότη της Βαρυμπόμπης και της Ευρώπης Κοσμίδη (βίντεο)

Καταγγελία από δημότη για υβριστική επίθεση από την υποψήφια Δήμαρχο Αχαρνών


Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών, το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου. Το επεισόδιο είχε πρωταγωνίστρια την Περιφερειακή Σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο, Ευρώπη Κοσμίδη η οποία προκάλεσε αναστάτωση, εκνευρισμό και έναν δημότη να θέλει να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Σύμφωνα με το doxthi.gr η κα Κοσμίδη ζήτησε τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθεί για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβούλιου. Μεταξύ των θεμάτων που έθιξε ήταν και αυτό της σημειακής τροποποίησης στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Όμως στο Συμβούλιο έδιναν το παρών και πολλοί κάτοικοι της Βαρυμπόμπης, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα θέματα της περιοχής τους, ενώ μεταξύ τους βρίσκονταν και πολιτικοί μηχανικοί που διέθεταν σαφή εικόνα του θέματος.

Όταν, ολοκλήρωσε η κα Κοσμίδη -σύμφωνα πάντα με το doxthi.gr- ένας από τους κατοίκους της Φλόγας Βαρυμπόμπης, πυρόπληκτος και πολιτικός μηχανικός της ζήτησε να ξαναδεί το θέμα γιατί αυτά που έλεγε δεν ήταν σωστά. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του δημότη, στο μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου, η κα Κοσμίδη του επιτέθηκε φραστικά, με υβριστικές εκφράσεις που δεν συνάδουν με την θέση και τον ρόλο της.

Δείτε όσα κατήγγειλε ο δημότης στο Δ.Σ για την επίθεση που δέχθηκε:

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *