26/04/2024 8:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διάθεση βρεφικών ειδών από την Περιφέρεια σε Αρτέμιδα, Σπάτα, Μαραθώνα, Σαρωνικό, Ωρωπό

Παραδόθηκαν σήμερα 800 και πλέον τεμάχια βρεφικού γάλατος


Στη διανομή περισσοτέρων από 800 τεμαχίων βρεφικού γάλατος 0-6 μηνών προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής προς τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδας, Μαραθώνα, Σαρωνικού και Ωρωπού με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των αντίστοιχων δομών τους. Τα βρεφικά είδη είχε στη διάθεσή της η Περιφέρεια κατόπιν διαφόρων χορηγιών.

Κατά την παράδοση, την οποία πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Σερέτης, του Δήμου Μαραθώνα ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζορμπάς και άλλα στελέχη από τους υπόλοιπους Δήμους.

Στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας, εκτός από βρεφικά γάλατα, παραδόθηκαν και άλλα βρεφικά είδη, σε συνέχεια αιτήματος του Δήμου.

Με αφορμή τη διάθεση των βρεφικών τροφών και ειδών ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός, εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, δήλωσε σχετικά:

«Στην Περιφέρεια Αττικής, βρισκόμαστε πάντα σε στενή συνεργασία με τους Δήμους μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να βοηθούμε και να είμαστε πάντοτε υποστηρικτικοί προς το έργο τους και την κάλυψη των αναγκών τους με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Παραδώσαμε σήμερα 800 και πλέον τεμάχια βρεφικού γάλατος αλλά και άλλων ειδών, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των βρεφών των κοινωνικών δομών των αντίστοιχων Δήμων της Ανατολικής Αττικής».

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *