21/05/2024 2:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Αχαρνών: Πρόσληψη φαρμακοποιού για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη και όλες τις λεπτομέρειες


Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου, για την υλοποίηση του Υποέργου 2 «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αχαρνών» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αχαρνών» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Η θέση απευθύνεται σε φαρμακοποιό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και θα εργαστεί για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου, από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε ηλεκτρονικά (info@acharnes.gr),
  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
  • Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Δημήτριου Καραδήμου (τηλ. επικοινωνίας: 2132072310).

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *