28/04/2024 4:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις φυλακές ο 45χρονος για τις φωτιές στον Αυλώνα

Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για εμπρησμό


Μετά την σημερινή του απολογία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο 45χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στον Αυλώνα οδηγείται στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την ενέργεια του εμπρησμού και επέκτεινε την υπεράσπισή του αναφέροντας προβλήματα ψυχικής υγείας. Αντίστοιχα, οι αρχές που ασχολούνται με την ανάκριση εξέδωσαν εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής εκτίμησης.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο πελάτης του αρνήθηκε τις κατηγορίες και προέβη σε διαμαρτυρίες, ισχυριζόμενος ότι υπήρχε άλλος ύποπτος, ο οποίος ωστόσο δεν είχε συλληφθεί ποτέ. Επιπλέον, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου επεσήμανε ότι δεν υπάρχει βίντεο που να καταδεικνύει τον κατηγορούμενο να εκτελεί την ενέργεια του εμπρησμού.

Εάν η ψυχιατρική εκτίμηση καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κατηγορούμενος υποφέρει από ψυχική νόσο, τότε, σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κράτησή του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *