14/05/2024 12:04 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: “Κόκκινος” συναγερμός για φωτιά στην Αρίωνος

Λόγω της φωτιάς έχει διακοπή ρεύματος όλη η περιοχή και είναι εκτός λειτουργίας τα φανάρια από το Πικέρμι έως και τη Διασταύρωση


“Κόκκινος” συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία Ραφήνας – Πικερμίου, λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, για φωτιά που ξέσπασε στην Αρίωνος στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από κολώνα της ΔΕΗ, έκαψε ξερά χόρτα, όμως η άμεση αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής αλλά και Εθελοντών από το Νέο Βουτζά δεν άφησε κανένα περιθώριο να επεκταθεί.

Στο ίδιο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν ξεσπάσει φέτος το καλοκαίρι άλλες τέσσερις πυρκαγιές, λόγω της… ΔΕΗ!

Σε ολόκληρη την περιοχή έχει διακοπή ρεύματος που είχε ως συνέπεια να είναι εκτός λειτουργίας τα φανάρια από το Πικέρμι έως και τη Διασταύρωση της Ραφήνας. Η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί περίπου στις 18:00

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς όπως και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος ανέφερε πως:  “Φωτιά εκδηλώθηκε μόλις τώρα σε χωράφια ανάμεσα στο μεγάλο ρέμα Ραφήνας και στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της γέφυρας της οδου Αρίωνος όπου με άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τη συνδρομή της πολιτικής μας προστασίας κατασβέστηκε. Το διήμερο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Παρακαλούμε για την επαγρύπνηση όλων”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *