04/05/2024 12:43 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακελειό στη Λούτσα! Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν – Τα ονόματά τους

Άνδρες του Τούρκου μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης


Με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό.

Οι δολοφονηθέντες στη Λούτσα φέρεται να ανήκουν σε συμμορία Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως «Dalton» που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης. Ο Μπουγιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *