17/07/2024 7:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα – Αρτέμιδα: 50 παραβάσεις μέσα σε λίγες ώρες!

Η τροχαία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους στην περιοχή σε αυτοκίνητα και μηχανάκια


Διαρκής είναι η προσπάθεια των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των πολιτών που κινούνται με κάθε τρόπο στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή τα στελέχη της Τροχαίας είναι σε γνώση των συνεχών παραπόνων πολιτών των δύο περιοχών τόσο για τον θόρυβο όσο και για την ανεξέλεγκτη κίνηση κυρίως δίτροχων, προχώρησε για μία ακόμη φορά σε εκτεταμένους ελέγχους.

Αυτοί πραγματοποιήθηκαν στην οδό Πλουτάρχου στα Σπάτα αλλά και στην Αρτέμιδα, κεντρικοί δρόμοι της οποίας αποτελούν «θέατρο» – νυχτερινές κυρίως ώρες και καθημερινές – για τις λεγόμενες κόντρες με αποτέλεσμα η ζωή και η σωματική ασφάλεια των οδηγών που μετέχουν σε αυτές να κινδυνεύουν.

Το βράδυ της Παρασκευής (15/9/2023) λοιπόν άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας προχώρησαν σε μεγάλο αριθμό ελέγχων στις δύο αυτές περιοχές.

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι στη διάρκεια των ελέγχων αυτών διαπιστώθηκαν 50 παραβάσεις από τις οποίες αρκετές αφορούσαν πρόκληση θορύβου (λόγω της έλλειψης σιγαστήρα των μηχανών), οδήγηση χωρίς δίπλωμα αλλά και κατανάλωση αλκοόλ των οδηγών.

Όπως είναι φυσικό, επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, έγινε όμως σαφές – για μια ακόμη φορά – ότι οι ασυνείδητοι οδηγοί επιμένουν σε πρακτικές που μόνο κινδύνους προκαλούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχίσουν να διεξάγονται αφού στόχος παραμένει η ασφάλεια των πολιτών, οδηγών, επιβατών, πεζών αλλά και η προστασία της ηρεμίας των κατοίκων των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *