02/12/2023 10:14 πμ

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποψήφιος με την “ΑΝΑΣΣΑ” της Άννας Ραφτοπούλου

Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός ζει στα Σπάτα και ασχολείται με τα κοινά


Ο καταξιωμένος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι (ξανά) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας με την “ΑΝΑΣΣΑ” και την Άννα Ραφτοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται στις εκλογές αφού στις προηγούμενες είχε εκλεγεί μέλος του τοπικού συμβουλίου Σπάτων, με τον ίδιο συνδυασμό.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ζω στα Σπάτα εδώ και 23 χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Μπέσυ Μάλφα και έχω τρία παιδιά. Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης και εργάζομαι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε τηλεόραση κινηματογράφο και θέατρο. Θεωρώ αυτονόητη την ενεργοποίηση και ενασχόλησή μου με τα κοινά, γι’ αυτό και κατά καιρούς έχω θέσει τον εαυτό μου στην υπηρεσία των θεατρικών ομάδων των Σπάτων.

Πίστευα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα θέματα που άπτονται του πολιτισμού. Στις προηγούμενες εκλογές εκλέχτηκα μέλος του τοπικού συμβουλίου των Σπάτων με το συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον τόπο που ζω καθώς και να διαπιστώσω την ταύτιση απόψεων με την επικεφαλής του συνδυασμού κυρία Άννα Ραφτόπουλου.

Γνώρισα έναν άνθρωπο με νέες ιδέες και διάθεση να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην πόλη που ζουμε. Θα είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α και πρόθεση μου είναι να προσφέρω σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον πολιτισμό.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *